Czy to te astry brałyśmy od Ciebie? Szukam po fotkach....nie wiem czy się mylę czy nie. Zastanawiałam się jaką będą mieć wysokość.
Widziałam, że Red Baron wylądował w warzywniku
Haniu wiem ,że to nie była krytyka -ja sama po tych kilku sezonach doszłam do wniosku ,że ścieżki to powinny być w rabacie ,a nie obok niej -jakoś tylko do tej pory szkoda mi było tę kostkę zrywać -jest na betonie .Póki była idealnie równa ,to jeszcze czekałam -teraz się w niektórych miejscach zaczęła zapadać ,wykrzywiać -więc już mi nie żal -taki mam plan ,ale czy to zrobię .....nie wiem
a przedpłocie zostawiam też na przyszły sezon -no chyba ,że wyrobię się szybciej z porządkami na rabacie teraz -nie mam ciśnienia -jak narazie ,to od zeszłego sezonu wysypuję różne chwasty,skoszoną trawę ,ścięte miskanty i różne inne dziadostwo plus kartony -żeby się tam samo trochę przerobiło -no i wysadzam tam jakieś wurzutki z ogrodu -żal wyrzucić ,a tam mogą rosnąć -
Do tej chwili na przedpłociu mam posadzonego klona globosum,katalpę ,miskanty memory i graziele ,berberysy czerwone ,rudbekie ,irysy ,jakieś niskie trawki -taki miks wszystkiego
Za pochwały dziękuję -co prawda to takie poczarowane fotki w zachodzącym słońcu ,ale miło czytać pochwały
Bożena o tak -w zachodzącym słońcu robią robotę
ale za to w samo południe już mnie tak nie zachwycają
Konrad dziękuję chociaż fotki trochę przekłamują rzeczywistość
Zuza dziękuję
Ania wiem ,że daleko -też ubolewam nad tym ,że wszędzie ,gdzie by się chciało być ,to sporo drogi do przejechania ....
ale jakbyście tylko pisnęły słówko ,to będę zamieniać się dyzurami ,żeby się spotkać
Buziaki i dziękuję
Daga jasne ,że jadę na dopalaczach największym jest stres -czyli najczęściej czekanie na wyniki
więc nie ma czego zazdrościć -tak zawsze resetuję mózg
Buziaki