Marysia dziękuję według mnie mój ogród właśnie jesienią wygląda najlepiej -nad wiosną muszę jeszcze sporo popracować
Danusiu dziękuję za odwiedziny i pochwały
Ula dziękuję
Ula Ty brałas te astry z rabaty przy szklarni ,a te są na rabacie za brązowymi brzozami -tam ,gdzie mam wszystkie astry -teraz powoli je rozsadzam już kolorami na inne rabaty
red baron wylądował na paskach przeznaczonych dyniom i cukiniom
Daj znać jak będziesz w domu, a nie w robocie to pogadamy
Nie cytuję fotek bo każda na to zasługuje, dobrze że pokazałaś zamiast Się dusić Jest bajecznie i ja wiem, że nie tylko na fotach
Madzia, ja też w sumie chyba najbardziej rycie w ziemi lubię za to, że odwraca myśli od innych spraw i problemów Pozwala się skupić na kawałku ziemki, a wtedy jakoś wszystko inne potrafi odlecieć w niebyt Przynajmniej na jakiś czas
Od kilku dni gadam z dżdżownicami zachęcając je do "wyjścia" przy okazji otrzepywania zrywanej darni pod nowe róże na moim rogalu Jest mi z tym dobrze, chociaż nie każdy pewnie byłby w stanie to zrozumieć
Ogrodowanie ma niewątpliwie oddziaływanie terapeutyczne, w wielu aspektach, od przebywania na świeżym powietrzu - jako punkt pierwszy, do odrywania myśli - jako punkt któryś
Wykonałaś mnóstwo pracy, aby wiosenny ogród nie świecił pustkami. Już w tym sezonie było bujnie i kolorowo. Zimozielone akcenty podrosły. Nie bądź wobec siebie zbyt surowa.