Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 21:01, 29 wrz 2023

Dorii napisał(a)
Pięknie :⁠-⁠D

Dorii dziękuję magia fotek działa

Mary napisał(a)
Bardzo lubię oglądać zdjęcia Twojego ogrodu niezależnie od pory roku. Jednak te jesienne lubię najbardziej. Ogród w płomiennym barwach.

Marysia dziękuję według mnie mój ogród właśnie jesienią wygląda najlepiej -nad wiosną muszę jeszcze sporo popracować

daszum napisał(a)
Dołączam do chóru pochwalnego
Ślicznie masz

Danusiu dziękuję za odwiedziny i pochwały

Urszulla napisał(a)

Bajeczne kolory

Ula dziękuję

Urszulla napisał(a)

Czy to te astry brałyśmy od Ciebie? Szukam po fotkach....nie wiem czy się mylę czy nie. Zastanawiałam się jaką będą mieć wysokość.
Widziałam, że Red Baron wylądował w warzywniku

Ula Ty brałas te astry z rabaty przy szklarni ,a te są na rabacie za brązowymi brzozami -tam ,gdzie mam wszystkie astry -teraz powoli je rozsadzam już kolorami na inne rabaty
red baron wylądował na paskach przeznaczonych dyniom i cukiniom
Magleska 21:02, 29 wrz 2023

Basieksp napisał(a)
Pięknie jesień się wita z Twoim ogrodem

Basiu dziękuję
LIDKA 21:14, 29 wrz 2023

Magleska napisał(a)

Daga jasne ,że jadę na dopalaczach największym jest stres -czyli najczęściej czekanie na wyniki
więc nie ma czego zazdrościć -tak zawsze resetuję mózg
Buziaki

Ten stres z oczekiwania na wyniki to ja rozumiem. 2 tyg szłam bo ostatnią mastektomię.

Madzia przeczytałam co masz na przedpłociu. Całkiem sporo.
Ja na swoim mam też kilka wyrzutków z ogrodu. Też się za nie kiedyś wezme.
sylwia_slomc... 21:46, 29 wrz 2023

Daj znać jak będziesz w domu, a nie w robocie to pogadamy
Nie cytuję fotek bo każda na to zasługuje, dobrze że pokazałaś zamiast Się dusić Jest bajecznie i ja wiem, że nie tylko na fotach
Magara 23:10, 29 wrz 2023

Magleska napisał(a)

Daga jasne ,że jadę na dopalaczach największym jest stres -czyli najczęściej czekanie na wyniki
więc nie ma czego zazdrościć -tak zawsze resetuję mózg
Buziaki

Madzia, ja też w sumie chyba najbardziej rycie w ziemi lubię za to, że odwraca myśli od innych spraw i problemów Pozwala się skupić na kawałku ziemki, a wtedy jakoś wszystko inne potrafi odlecieć w niebyt Przynajmniej na jakiś czas
Od kilku dni gadam z dżdżownicami zachęcając je do "wyjścia" przy okazji otrzepywania zrywanej darni pod nowe róże na moim rogalu Jest mi z tym dobrze, chociaż nie każdy pewnie byłby w stanie to zrozumieć
Ogrodowanie ma niewątpliwie oddziaływanie terapeutyczne, w wielu aspektach, od przebywania na świeżym powietrzu - jako punkt pierwszy, do odrywania myśli - jako punkt któryś
Makao 14:43, 30 wrz 2023

Magleska napisał(a)

Co to za róża? Piękna jest
Magleska 21:13, 02 paź 2023

LIDKA napisał(a)

Ten stres z oczekiwania na wyniki to ja rozumiem. 2 tyg szłam bo ostatnią mastektomię.

Madzia przeczytałam co masz na przedpłociu. Całkiem sporo.
Ja na swoim mam też kilka wyrzutków z ogrodu. Też się za nie kiedyś wezme.

Lidka wiesz jak jest -każda kontrola wzbudza strach ....trzeba jakoś z tym żyć

na przedpłociu mam naprawdę sporo -tylko jakoś nie mogę znależć czasu ,żeby to wykończyć

Buziaki
Magleska 21:15, 02 paź 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Daj znać jak będziesz w domu, a nie w robocie to pogadamy
Nie cytuję fotek bo każda na to zasługuje, dobrze że pokazałaś zamiast Się dusić Jest bajecznie i ja wiem, że nie tylko na fotach

Sylwuś

dziękuję Kochana

obejrzałam wczoraj fotki remontowe -no powiem Ci -jestem pod wrażeniem -niesamowici jesteście

Buziaki i dzięki za telefon
Magleska 21:17, 02 paź 2023

Magara napisał(a)

Madzia, ja też w sumie chyba najbardziej rycie w ziemi lubię za to, że odwraca myśli od innych spraw i problemów Pozwala się skupić na kawałku ziemki, a wtedy jakoś wszystko inne potrafi odlecieć w niebyt Przynajmniej na jakiś czas
Od kilku dni gadam z dżdżownicami zachęcając je do "wyjścia" przy okazji otrzepywania zrywanej darni pod nowe róże na moim rogalu Jest mi z tym dobrze, chociaż nie każdy pewnie byłby w stanie to zrozumieć
Ogrodowanie ma niewątpliwie oddziaływanie terapeutyczne, w wielu aspektach, od przebywania na świeżym powietrzu - jako punkt pierwszy, do odrywania myśli - jako punkt któryś

Daga ogrodoterapia jest jak dla mnie najlepsza na wszystko

Gadanie z robalami rozumiem
Gruszka_na_w... 21:17, 02 paź 2023

Magleska napisał(a)

według mnie mój ogród właśnie jesienią wygląda najlepiej -nad wiosną muszę jeszcze sporo popracować

Wykonałaś mnóstwo pracy, aby wiosenny ogród nie świecił pustkami. Już w tym sezonie było bujnie i kolorowo. Zimozielone akcenty podrosły. Nie bądź wobec siebie zbyt surowa.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies