Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 23:20, 26 cze 2021

Kasiu dziękuję ,że byłyście i za super fotki
kasiek 23:25, 26 cze 2021

Magleska napisał(a)
Kasiu dziękuję ,że byłyście i za super fotki

To my dziękujemy, trudno było się roztać
Posadziłaś juz zakupy?
Urszulla 07:10, 27 cze 2021

Madziu, jak masz fajnie z tym warzywnikiem. Ogóreczki, kapustę też będziesz miała ale jak można tyle sałaty na kompost wyrzucić!!! to wszystko bo Ci nie powiedziałam że to nadmiar umyty został, przepraszam. U mnie niestety ślimaki pożerają wszystko jak leci i o warzywkach to sobie mogę pomarzyć.

Z Wami to nie da się iść do szkółki i nic nie wziąć dziękuję Ci za ten wyjątkowy dzień, przemile go spędziłam
Milka 08:31, 27 cze 2021

Madziu, jak dobrze że Kasia fotki wstawiła, no bajeczny i mega dopracowany ogród, jestem zachwycona
Waclaw 11:03, 27 cze 2021

kasiek napisał(a)

Wklejam focie - mało pokazujesz perspektywy a ogród jest cudowny, bardzo dopracowany i pięknie skomponowany!

Trafne określenie Kasiu: "dopracowany i pięknie skomponowany!"
Magleska 11:45, 27 cze 2021

kasiek napisał(a)

To my dziękujemy, trudno było się roztać
Posadziłaś juz zakupy?

Kasiu oj trudno....tak szybko ten czas zleciał ,a się nie nagadałyśmy

zakupy wszystkie posadzone ,łącznie z clematisami i dodatkowo pod domkiem do niebieskiej porozsadzałam podzielone przetaczniki niebieskie i drakwie niebieskie -mam nadzieję ,że się przyjmą ,bo dziś upał ....

Fotki śliczne ,tylko ja to zawsze głupie miny robię temu unikam fotek
wyszłam do warzywnika robić porządek -ale za gorąco ....eM wczoraj schował mauzera ,więc już nie straszy -schowane = nie widać i nie przeszkadza

A Ty posadziłaś wszystko ?

Buziaki
Martka 11:54, 27 cze 2021

Madziu, no naprawdę dobrze się stało, że Kasiek wstawiła swoje ujęcia to nie lada gratka dla wszystkich, którzy są na głodzie Twojego ogrodu - a jest tak cudny... plus widoki dookoła niesamowicie go dopełniają. Super, że miałyście takie spotkanie energetyzujące

Magleska 12:26, 27 cze 2021

Urszulla napisał(a)
Madziu, jak masz fajnie z tym warzywnikiem. Ogóreczki, kapustę też będziesz miała ale jak można tyle sałaty na kompost wyrzucić!!! to wszystko bo Ci nie powiedziałam że to nadmiar umyty został, przepraszam. U mnie niestety ślimaki pożerają wszystko jak leci i o warzywkach to sobie mogę pomarzyć.

Z Wami to nie da się iść do szkółki i nic nie wziąć dziękuję Ci za ten wyjątkowy dzień, przemile go spędziłam

Ula to ja dziękuję za fajny dzień z Wami przynajmniej odpoczęłam ,bo tak to pewnie bym tyrała

widzisz ...zapomniałam Was obdzielić sałatą -my już mamy jej przesyt ,tak obrodziła -czekam na fasolkę szparagową ,ogórki i pomidory ....w wolne miejsca muszę dosiać koperek ,bo ten coś nie teges buraczki też ....

ślimory też zżerają co nieco, ale w skrzyniach trafiają się pojedyńcze sztuki

Buziaki
Magleska 12:29, 27 cze 2021

Milka napisał(a)
Madziu, jak dobrze że Kasia fotki wstawiła, no bajeczny i mega dopracowany ogród, jestem zachwycona

Irenko na fotkach zawsze ładniej ale dziękuję i cieszę się ,że Ci się podoba

Waclaw napisał(a)

Trafne określenie Kasiu: "dopracowany i pięknie skomponowany!"

Wacław dziękuję jeszcze rabaty wymagają dopracowania ,a bardziej dosadzania tych samych roślin co są na rabacie -muszę tylko poczekać ,by się porozrastały
Magleska 12:31, 27 cze 2021

Martka napisał(a)
Madziu, no naprawdę dobrze się stało, że Kasiek wstawiła swoje ujęcia to nie lada gratka dla wszystkich, którzy są na głodzie Twojego ogrodu - a jest tak cudny... plus widoki dookoła niesamowicie go dopełniają. Super, że miałyście takie spotkanie energetyzujące

Martka dziękuję za komplementy może dziś pocykam fotki z bliska ,jakie piękne kwiatki dostałam od dziewczyn i jeszcze kilka dokupiłam same pięknoty
spotkanie mega energetyzujące -po wyjezdzie dziewczyn posadziłam wszystko i jeszcze kilka podziałów i rozsadzeń uczyniłam