Johanka77
23:24, 27 cze 2021

Wracam jeszcze raz i piszę to, co już raz dziś napisałam, ale mi post uciekł 
Bardzo ładnie wygląda Twój ogród w obiektywie Kasi.
Trochę inne szersze kadry - choć tych szerokich u Ciebie nigdy mi nie brakuje.
Zazdroszczę jej tej wizyty - też bym kiedyś chciała do Ciebie dotrzeć.
To jest niesamowite, że parę lat temu zaczęłyśmy tu pisać tworząc jednostkowe rabatki, a po tym czasie mamy kompletne ogrody. Część jest podobna miejscami, a część wyjątkowa.
Twój należy do tych wyjątkowych.
Nikt tu. nie ma takiego ogrodu - w takim stylu, na takiej powierzchni. Proste kształty rabat rozmieszczone na różnych poziomach w nieoczywisty sposób. Dużo funkcji użytkowej, a mimo to genialne kompozycje.
I dobór roślin niesztampowy.
Wszystko to w. pięknych okolicznościach z widokami.
Magda, bardzo lubię Twój ogród.

Bardzo ładnie wygląda Twój ogród w obiektywie Kasi.
Trochę inne szersze kadry - choć tych szerokich u Ciebie nigdy mi nie brakuje.
Zazdroszczę jej tej wizyty - też bym kiedyś chciała do Ciebie dotrzeć.
To jest niesamowite, że parę lat temu zaczęłyśmy tu pisać tworząc jednostkowe rabatki, a po tym czasie mamy kompletne ogrody. Część jest podobna miejscami, a część wyjątkowa.
Twój należy do tych wyjątkowych.
Nikt tu. nie ma takiego ogrodu - w takim stylu, na takiej powierzchni. Proste kształty rabat rozmieszczone na różnych poziomach w nieoczywisty sposób. Dużo funkcji użytkowej, a mimo to genialne kompozycje.
I dobór roślin niesztampowy.
Wszystko to w. pięknych okolicznościach z widokami.
Magda, bardzo lubię Twój ogród.