Ania dziękuję wiśnie niestety szybciutko przekwitły -za ciepło było -ale za to teraz zaczęły kwitnąć bzy
Pozdrawiam cieplutko również
Justyna ona taki smutas jest z wyglądu -już seniorka niestety ,więc dolegliwości też większe niż jak była młodsza -widać po łapach w szczególności
nos ma wiecznie ubabarany ,bo ryje za kretami ,czy nornicami -jak jej go myję ,to się na mnie obraża
ale wymiziam ją od ciotki forumowej
Jola jeszcze kilka chciejstw ogrodowych mam ,ale nie mam już miejsc- w szczególności na drzewa -jedynie jak coś wypadnie ,to będę mogła zastąpić innymi .
Z Monią szukałyśmy u mnie miejsca na Amonagawy -no i nie znalazłyśmy ....może to i dobrze -zdążyłam ochłonąć -w sumie to też krótko kwitną .... bylinki ,to zawsze można gdzieś wcisnąć ,ale z drzewami i krzewami ,to już insza inszość
Mi się wydaje ,że zasypuję tu Was fotkami w nadmiarze-i to wiecznie z tych samych miejsc
Ale mam kilka nowych -jak się ogarnę z odpisywaniem ,to coś tu znowu wrzucę na pamiątkę
wzorcowe to nie jest -tylko fotki ładne
mnie ,podobnie jak Ciebie życie trochę przygniotło -cieszę się ,że wróciłaś na forum -zawsze można tu własną głowę trochę odciążyć i zająć złe myśli ...nie umiem wirtualnie pocieszać ,ale myślę o Tobie i ślę dobre fluidy ,bo nic innego nie umiem z daleka zrobić
i to ,że tu wstawiam tysiące uśmieszków ,to wcale nie znaczy ,że tak mam na codzień
Forum tak przyśpieszyło ,że nie wyrabiam z pisaniem ,jestem w moich ulubionych na bieżąco ,tylko z pisaniem mi nie po drodze .....
stresuję się czekając na wyniki , ale z dobrych wieści -to w końcu nie mam drenu
pospamuję fotkami
bez
nowa ułudka (pod wpływem forum -poleciałam i kupiłam )
Kukliki Bell banki chyba
kalina