Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Pokaż wątki Pokaż posty

Wilczy ogród

Magleska 08:59, 25 lip 2024

Wafel napisał(a)
Ile byś nie wrzucała tych zdjęć, zachwyt nie opadnie. A tak w ogóle, to masz chyba najpiękniejszą panoramę w tle ogrodu, z tych co podglądam

Asia dziękuję wiele osób mam piękne tło

Urszulla napisał(a)
Madziu, fajnie że się zmobilizowałaś do zdjęć. Ogród zadbany i kwitnący pomimo, że upały stopują wszystko.

Ula jakoś się zmobilizowałam ,bo koniec lipca nadchodzi szybkimi krokami i znowu będę żyć w pędzie
Dziękuję za komplementy

Alija napisał(a)
Madziu, Twoją telenowelę świetnie się ogląda, z przyjemnością obejrzymy kolejne odcinki.

Alicja Kolejny odcinek w sierpniu

Widziałam ,jak w Twoim stawie mocno wody ubyło ech ta susza

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dopiero u Ciebie byłam, a już tak się pozmieniało Rożanka z anafalisem strzał w dziesiątkę

Sylwia tak ,ogród się zmienia z tygodnia na tydzień
Różanka pomarańczowa jest jedną z moich ulubionych rabat
Gruszka_na_w... 10:27, 25 lip 2024

Zostawiam zachwyt nad różanką. Świetnie się prezentuje i nie dziwota, że ją lubisz.
W oko wpadły mi tez rabaty wokół domku ogrodnika. O ile pamiętam, to rok temu narzekałaś, że coś Ci tam nie gra (z boku domku). Wydaje mi się, że teraz nie ma się tam do czego przyczepić. Wszystko rośnie i kwitnie bez zastrzeżeń.
Z wielka zazdrością patrzę na białe jeżówki Alba. Miałam je u siebie, ale niestety zanikły. Ponowne dosadzanie okazało się porażą. A tak bardzo lubiłam ich połączenie z rudbekiami.
Dobrych dni życzę Madziu. Korzystaj z nich, ile możesz, przed powrotem do zawodowych obowiązków.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magleska 12:27, 25 lip 2024

Margo2 napisał(a)

Jak ta rabata zarosła.
Pamiętam jak tu jeszcze w zeszłym roku było pusto
Rewelacja.
Proszę o dalszy ciąg telenoweli.
Uwielbiam fotki z Twojego ogrodu

Gosia ta rabata dość pózno startuje ,może temu wydawała się pusta
kolejny odcinek telenoweli pewnie w sierpniu -już lipiec się kończy ,nic nowego narazie nie sadzę i nie przesadzam ,więc teraz by było tylko powielanie tego co jest

Magara napisał(a)
Madzia, fajnie, że się pokazałaś
Obejrzałam wszystko na szybko, tak jak zalecałaś Ale zaraz idę oglądać w swoim tempie

P.S. Zdrowotne sprawy pozytywnie??? Mam nadzieję, że tak

Daga
jestem tu prawie codziennie ,otwieram wszystkie ulubione w nowych oknach ,czytam ,oglądam ,zachwycam się ....a nie umiem znalezć ciekawych słów do napisania ....
zdrowotne sprawy ....chyba na razie ok ...badania dopiero końcem września będę robić -teraz za wcześnie po operacji i świeciłabym w tym Pet pewnie wszędzie

olciamanolcia napisał(a)

Ale foty piękne
Nie wiadomo którymi się zachwycać - wszystkimi najlepiej
Magda pięknie masz❤️

Justyna Foty zawsze ładniejsze niż na żywo
dziękuję za zachwyty

Monia81 napisał(a)
Z przyjemnością obejrzałam kolejny odcinek telenoweli jest kolorowo i bujnie, nic nowego nie napiszę

Monia Buziaki i dzięki

veva napisał(a)
Ogród bajeczny. Tak musi wyglądać raj

Dziękuję do raju daleko ,ale lubię ten mój kwiatowy ,kolorowy ogród

edit.
Misa to nakładka na beczkę na wodę

mrokasia napisał(a)
Oj Madzia, Madzia. Strasznie nudna ta Twoja telenowela. Gdzie nie spojrzeć tam pięknie.

Kasia Dziękuję
Magleska 12:39, 25 lip 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Zostawiam zachwyt nad różanką. Świetnie się prezentuje i nie dziwota, że ją lubisz.
W oko wpadły mi tez rabaty wokół domku ogrodnika. O ile pamiętam, to rok temu narzekałaś, że coś Ci tam nie gra (z boku domku). Wydaje mi się, że teraz nie ma się tam do czego przyczepić. Wszystko rośnie i kwitnie bez zastrzeżeń.
Z wielka zazdrością patrzę na białe jeżówki Alba. Miałam je u siebie, ale niestety zanikły. Ponowne dosadzanie okazało się porażą. A tak bardzo lubiłam ich połączenie z rudbekiami.
Dobrych dni życzę Madziu. Korzystaj z nich, ile możesz, przed powrotem do zawodowych obowiązków.

Haniu Dziękuję

Tak ,teraz w końcu rabata koło domku mnie cieszy i tak ogólnie, już mam coraz mniej miejsc ,na których coś zmieniam .

W sumie zostały mi przesadzanki na inversowej ,bo po wykopaniu traw są tam teraz dziury i muszę tam rośliny potetrisować -nic tam nowego nie zamierzam dosadzać ,tylko poprzesadzać to co jest -np wysokie sadzce i niektóre krzewy pójdą na tyły

Buziaki
Urszulla 22:02, 25 lip 2024

Magleska napisał(a)

Madzia, co to za kwiat bordowe liście i czerwony kwiat. Śmiałki zam8eniłaś na trzcinniki? Chyba już 5 razy pytałam, ale mam sklerozę
A te pomarańczowe róże kwitną nieustannie
anpi 00:23, 29 lip 2024

Madziu, jestem! Jak zwykle z opóźnieniem i o nieprzyzwoitej porze Chciałam niezmiernie podziękować za przyjęcie Nas i kolejną możliwość zobaczenia Twojego zielonego, a raczej kolorowego królestwa! Fotki robiłam w zawrotnym tempie, bo jak wiesz byliśmy "w drodze" ale nie mogłam sobie odmówić uwiecznienia go po zmianach. Jest ciut inaczej niż jak go ostatnio widziałam, ale równie pięknie i ciekawie.

anpi 00:25, 29 lip 2024

anpi 00:28, 29 lip 2024

anpi 00:31, 29 lip 2024

anpi 00:33, 29 lip 2024