Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Narsilia 21:28, 14 cze 2026

Kordina napisał(a)

Jako miłośniczka fioletów stwierdzam autorytatywnie, ze oczywiście jest piękna taki bardziej fiołkowy kolorek, a znasz nazwę?

Nie,niestety nie ale jak będę następny raz w szkółce to zapytam bo kolejny sezon zarzekam się że będzie w każdej donice dookoła domu
Narsilia 21:29, 14 cze 2026

Ichigo napisał(a)
Ładne donice i surfinia, śliczny kolor. Fajnie mieć takiego zdolnego i chętnego do pomocy teścia.

Tak nie narzekam , teść pomagał na każdym etapie od kiedy mamy działkę od budowy domu do ogridu włącznie np wszystkie bukszpany moje to ukorzenione sadzonki od teścia
Narsilia 21:30, 14 cze 2026

Przed weekendem dotarły zakupy tym razem z albamaru głównie fioletowe byliny kocimiętki ,dzwonki itp
Narsilia 21:31, 14 cze 2026

Zeszłoroczna odmiana dwukolorowej szałwi przetrwała i odbija tak samo
Narsilia 21:34, 14 cze 2026

po deszczu zieloniutko rabaty w pełni kwitnienia , zakupy powyższe poszły w uzupełnienie fioletu na rabatach
Narsilia 21:34, 14 cze 2026

Kukliki od Lidki wkoncu zakwitną
LIDKA 21:49, 14 cze 2026

Narsilia napisał(a)
Kukliki od Lidki wkoncu zakwitną

Jarzmianki
Narsilia 15:13, 15 cze 2026

LIDKA napisał(a)

Jarzmianki

Aaaa to jarzmianki to zabłysłam
Ichigo 09:50, 18 cze 2026

Narsilia napisał(a)

Tak nie narzekam , teść pomagał na każdym etapie od kiedy mamy działkę od budowy domu do ogridu włącznie np wszystkie bukszpany moje to ukorzenione sadzonki od teścia
Świetna sprawa mieć taką pomoc. Mnie czasem stryj pomaga, ale nie na taką skalę .
Teściowa jest dyplomowaną ogrodniczką, ale mieszka daleko, bo pod Warszawą. Szkoda, bo jej pomoc byłaby nieoceniona.

Super zakupy porobiłaś, fioletów nigdy dość . Ja miałam już nic nie kupować - poza lawendami - a wczoraj znowu coś mnie podkusiło i kupiłam dwie róże. Takie rzeczy powinno się leczyć .
Narsilia 22:17, 19 cze 2026

Ichigo napisał(a)
Świetna sprawa mieć taką pomoc. Mnie czasem stryj pomaga, ale nie na taką skalę .
Teściowa jest dyplomowaną ogrodniczką, ale mieszka daleko, bo pod Warszawą. Szkoda, bo jej pomoc byłaby nieoceniona.

Super zakupy porobiłaś, fioletów nigdy dość . Ja miałam już nic nie kupować - poza lawendami - a wczoraj znowu coś mnie podkusiło i kupiłam dwie róże. Takie rzeczy powinno się leczyć .

Każdy ma swoje uzależnienie to zielone myślę że można wybaczyć nikomu krzywdy nie robią,zdrowia nie zabiera aby tyłkiem takie uzależnienia ludzie mieli hihi