Dzięki Magdalena za dobre słowo tak czy inaczej trzeba się trochę wziąć, bo kto wie, może się poszczęści i uda się zaraz zajść w drugą ciążę. Choć czytałam rozmowy na temat wychowania dzieci na innym wątku i już wiem, że to never ending story...
Dziewczyny nie wyrzucamy lawendy! Nie jest teraz urocza alle nie wszystko od razu jest zielone chyba,ze sobie iglaków i innych zimozieleńców nasadzicie
Aneta- zapewne dobrze-na krótko czyli dobrze :0
Lidko tylko za rok nie wypie prz suchelców
Nie mam ani insta ani fejsa i żyję
Chociaż instagrama chciałam załozyć i waham się Asia mi tu dobrze Magdalenka-i bez fotoszopa Angelika- zdjecie pod palma obowiazkowe na kazdych wakacjach
A odnosnie ćwiczeń- na siłownie chodzę juz kilka lat . Na poczatku miała trenera na trzech spotkaniach, pokazał mi ćwiczenia tak aby tu stało a tam nie zwisało i tak sobie ćwiczę dwa trzy razy w tygodniu.. ponadto codziennie jadę 149 metrów2 z odkurzaczem i tyleż samo m2 z mopem
Nie bój sie wrócisz do formy-ale niestety systematyczność to podstawa
A i od razu napiszę ,ze nie stosuje diet jem wszystko to co lubię -czasami to kg pomidorów a czasami blacha ciasta ze śliwkami i czekolada no i lody czekoladowe ...
Kochana dziś Tylko pada ale mam nadzieje , ze zaraz p[rzestanie
Całą noc stały na parapecie -hartowały się bo biedne z ciemni pod regałów wyciągnięte Dobrze ,że weszłam do Lydla po kawę