Rozchodnik jak dla mnie to jest the best
Jest
Elegancki
Szybko startuje
Dluuugo zielony
Pięknie się przebarwia
Z trawami i hortami - idealne trio
Nie choruje
Nie żrą go ślimuny
Nie trza podlewać
Nie trza okrywać
Czego więcej ?
Kiedyś widziałam takie kępy na gęsto posadzone w samym kamieniu przy chodniku na jednej z posesji - fantastycznie to wyglądało
Ja też jestem team rozchodnik idealna żelazna roślina , może się kojarzyć z wiejskim.ogridkiem babci ale właśnie fajnie ograna trawami i borykali wygląda mega nowocześnie i pięknie
U mnie są kępy, które rosną od 10 lat. Nic im nie dolega.
Nadrobiłam, miałam bardzo fajny przegląd kilku tygodni u ciebie. Świetnie połączyłaś rośliny, na każdym etapie sezonu jest co podziwiać. Choć nie jest tajemnicą że dla mnie, teraz czyli z patagonką, jest najpiękniej
No i nowe plany na poszerzenie rabaty są Fajnie coś tworzyć Jestem bardzo ciekawa wyników
U mnie jak u Hani, w jednym miejscu rósł rozchodnik kilka lat, teraz mam 5 różnych gatunków rozchodników. A do listy zalet, która zapodała Justyśka dołożyłabym łatwość rozmnażania, podzieliłam jedną kępę na 6 i każda jest prawie tak samo duża jak roślina mateczna