Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo różanecznikowy

Ogród hortensjowo różanecznikowy

Monika83 18:21, 03 gru 2023

DariaB napisał(a)
O jaka zima u mnie też jest śnieg ale mniej. Cofnęłam się do oszronionych zdjęć, no cudo, uwielbiam ten stan. Zorzę Ci się udało złapać! U mnie na południu też była ale ja oczywiście zasłoniłam rolety i guzik widziałam haha. Ponoć w piątek może znowu być.
Daria ja też bardzo lubię ten stan oszronionych roślin bardzo malowniczo to wygląda A zorze udało mi się zobaczyć i zrobić zdj ale dzień wcześniej przegapiłam bo też była U mnie w piątek było pochmurno nic nie było widać na niebie...
Monika83 18:25, 03 gru 2023

Alija napisał(a)
Moniko, widzę już prawdziwą zimę u Ciebie, piękne widoczki z ogrodu. U nas też już biało, wczoraj padało od rana do nocy, cały dzień zajmowałam się odśnieżaniem i karmieniem ptaków.
Alicja jak patrzyłam na pogodę to u ciebie ma być jeszcze więcej śniegu ❄️☃️
mirkaka 13:42, 06 gru 2023

Zima przepiękna, chyba cała Polska może się cieszyć teraz śniegiem Ogrody w całkiem innym świecie
Monika83 10:29, 09 gru 2023

mirkaka napisał(a)
Zima przepiękna, chyba cała Polska może się cieszyć teraz śniegiem Ogrody w całkiem innym świecie
Mirka oj to prawda jest bialutko i czyściutko
Alija 17:47, 09 gru 2023

Biało już pewnie w całej Polsce, szkoda, że na święta zapowiadają plusowe temperatury.
Śnieżne, białe święta mają jednak więcej uroku.
Monika83 18:33, 09 gru 2023

Alija napisał(a)
Biało już pewnie w całej Polsce, szkoda, że na święta zapowiadają plusowe temperatury.
Śnieżne, białe święta mają jednak więcej uroku.
Alicja jak będą plusowe temperatury w grudniu to może rozejrze się za kupnem ciemierników. i będzie sadzenie w grudniu o ile ziemia nie jest mocno zamarznięta, to by była już tradycja Co jak co ale tu masz racje śnieżne święta mają swój urok bez śniegu to już nie to samo...
ElzbietaFranka 23:27, 09 gru 2023

Monika83 napisał(a)
Alicja jak będą plusowe temperatury w grudniu to może rozejrze się za kupnem ciemierników. i będzie sadzenie w grudniu o ile ziemia nie jest mocno zamarznięta, to by była już tradycja Co jak co ale tu masz racje śnieżne święta mają swój urok bez śniegu to już nie to samo...

A ja kupiłam 3 szt białych w Lid.... Po 16 zlladne sadzonki z obfitością kwiatów wynurzający się z ziemi.
Monika83 18:59, 10 gru 2023

ElzbietaFranka napisał(a)

A ja kupiłam 3 szt białych w Lid.... Po 16 zlladne sadzonki z obfitością kwiatów wynurzający się z ziemi.
Elu to dobrze wiedzieć że w Lid... już są ciemierniki, 2-3tygodnie temu były w Dino po 12-13zł ale nie zdążyłam się załapać na nie, bardzo szybko się wyprzedały...
Basieksp 21:41, 10 gru 2023

Jak już ciemierniki się pojawiają w sprzedaży, to tak jakoś od razu przyjemniej się robi coś zaczyna się dziać, takie odczucie, że zima nie będzie taka długa
UrszulaB 23:33, 10 gru 2023

Przepiękna zorza! W jakiej vzesci Polski mieszkasz?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies