Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

monteverde 22:47, 23 lis 2012

Syla napisał(a)

A może " Metamorfozy Sylwii w ogrodzie od początku" ? buziam Sylwia , myśl

pomyślę .... a nie masz czasami czkawki bo o Tobie ostatnio również intensywnie myślałam

nie nie mam Sylwia, za dużo mam pracy na to żeby mnie łapała czkawka, ale serdecznie pozdrawiam
Magda70 23:22, 24 lis 2012

uff...dobrnęłam do końca.
Pismo obrazkowe oblukałam całe , a pisane juz nie koniecznie całe ale poczytałam co nie co...i wiesz co...
Byłam na innych wątkach i prawie wszędzie piszą ogród Sylwi to, ogród Sylwi tamto - wszystko w superlatywach. Więc se myślę trza koniecznie go obejrzeć. I tak patrzę se od początku i myśle, no spoko, całkiem ładnie, schludnie i tak dalej ale żeby się aż tak zachwycac? eeee. Ale ja uparta bestia jestem i brnę dalej i dalej...i co? I piknie...ślicznie i w ogóle...metamorfoza wspaniała!!! Szapo ba!! Czekam tylko na ten ogród zimowy...a wręcz umieram z ciekawości

Madzenka 23:45, 24 lis 2012

Magda70 napisał(a)
uff...dobrnęłam do końca.
Pismo obrazkowe oblukałam całe , a pisane juz nie koniecznie całe ale poczytałam co nie co...i wiesz co...
Byłam na innych wątkach i prawie wszędzie piszą ogród Sylwi to, ogród Sylwi tamto - wszystko w superlatywach. Więc se myślę trza koniecznie go obejrzeć. I tak patrzę se od początku i myśle, no spoko, całkiem ładnie, schludnie i tak dalej ale żeby się aż tak zachwycac? eeee. Ale ja uparta bestia jestem i brnę dalej i dalej...i co? I piknie...ślicznie i w ogóle...metamorfoza wspaniała!!! Szapo ba!! Czekam tylko na ten ogród zimowy...a wręcz umieram z ciekawości

A widzisz!!! U Sylwi trzeba bywać koniecznie!!! A jak altana i ogród zimowy powstną to nas zwali z nóg i dobijemy szybko do trzeciego tysiączka!!!
Słońce doszło do Ciebie ???
Bo jeśli nie to znów je zaklinam!!
Ewa 06:18, 25 lis 2012

Sylwuś pozdrawiam
Matka 11:15, 25 lis 2012

i ja pozdrawiam
Syla 11:49, 25 lis 2012

Dziewczyny również pozdrawiam słonecznie !!! Nie wiem Marzenka jak to zrobiłaś ale świeci , pierwszy raz od niepamiętam kiedy...... pojawiło się słońce Czaruj , zaklinaj i rób co chcesz ... niech świeci dalej ......Zachłanna jestem na taką pogodę

Magda witam u siebie fajnie , że zaglądnęłaś ....Czuj się jak u siebie buziaki
Magda70 12:34, 25 lis 2012

nie doszło słońce....cos słabo zaklinasz Marzena...mogłabyś się bardziej postarać??
Rano w DTVN pogoda była z Helu i tam słoneczko się przebijało ale i tak do Słupska nie doszło

pozdrawiam dziewczyny, chłopaków tez!!

Syla 15:36, 25 lis 2012

Magda70 napisał(a)
nie doszło słońce....cos słabo zaklinasz Marzena...mogłabyś się bardziej postarać??
Rano w DTVN pogoda była z Helu i tam słoneczko się przebijało ale i tak do Słupska nie doszło

pozdrawiam dziewczyny, chłopaków tez!!

Marzena zalinała pogodę w moim kierunku
Madzenka 15:43, 25 lis 2012

Magda jak założysz swój wątek będę w kierunku Słupska zaklinać
Sylwia w tych sprzyjających okolicznościach przyrody jakieś zdjęcia z placu budowy??
Syla 15:45, 25 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Magda jak założysz swój wątek będę w kierunku Słupska zaklinać
Sylwia w tych sprzyjających okolicznościach przyrody jakieś zdjęcia z placu budowy??

Ale nic się nie zmieniło ..... Drewienka na altanie będą się montować dopiero w grudniu ale ale nie ma tego złego w domu remontu ubywa