Bardzo Ci dziękuję za informacje Odmiana Jutrosz mocno wbiła mi się w pamięć, bo stałam kiedyś trzy godziny w kolejce po cebulę dymkę z takim jednym pasjonatem uprawy pomidorów, gorąco polecał.
Mam teraz wiarygodne potwierdzenie Zainteresowała mnie Malachitowa szkatułka rosyjska, nie wiem dlaczego tak ciągnie mnie do rosyjskich odmian pomidorów. Wznawiam przygodę z ich uprawą, a wiadomo, te z tunelu bardziej do jedzenia niż na przetwory, u mnie też niewiele się ich zmieści. Zrobiłam notatki Chętnie wymienię się (ha! skorzystam raczej ) doświadczeniami
Przypilnuj męża w tym roku
I ja, i ja też. Bożenko, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia życzę. Ono najważniejsze. I dużo radości na co dzień.
Sto lat, sto lat.......
Tak przy okazji tego "sto lat". Ostatnio czytałam taki humor: Małżeństwo przechodzi obok sejmu i słyszą sto lat, sto lat. Mąż mówi do żony: ktoś chyba imieniny obchodzi. Żona mu na to mówi: coś ty, wiek emerytalny ustalają.
Zdążyłam jeszcze, Bożenko, bukietu nie mam, ale życzę najserdeczniej, zdrowia i wszelkiej pomyślności, niech darzy się w życiu jako i w ogrodzie. I humor, koniecznie