Magarku 1,20 wystaje, a ile wbiłam w ziemię? To nie mam pojęcia
Sylwio, tytoń jednoroczny, ale zaskoczył ilością siewek, na razie żadnego nie wyrzucam, bo są w różnej fazie wzrostu i mają fajny limonkowy kolorek
Muszę sprawdzić, czy w mojej CO są takie obeliski, napisz Magarku na priv ile płaciłaś za sztukę?
Dziękuję Wam za wsparcie z zakątkami niefotogenicznymi, bo jak człowiek napatrzy się na ten super porządek u innych, to tylko harakiri
Byłam kilka dni w Krynicy M u rodziny, wiele razy przejeżdżałam przez most na Przekopie, ale pierwszy raz zrobiłam spacer i nie spodziewałam się tylu kilometrów w głąb
tu jestem prawie przy końcu, a na zdjęciu w odległości w ogóle nie widać kapitanatu portu, taka odległość.
Z jednej strony od pasażu Zalew Wiślany, tu ludzie też plażują i się kąpią:
a z drugiej Zatoka Gdańska:
Psica Pola jak zobaczyła tyyyyle piachu, oszalała, tarzała się, piszczała, tu już jej przeszło i chłonęła przestrzeń i terapeutyczny szum fal:
Nieodłącznym elementem Krynicy są oczywiście od wielu lat dziki, ten na pasażu, przechodziłam koło niego
A później po ulicy biegło z kwikiem 6 maluchów różnej wielkości, mój pies prawie mnie wlókł po chodniku, tak chciał je gonić