Dziewczynki - podziękuję zbiorowo za zachwyt nad bukiecikiem i kawiarenkę, widzę, że będę musiała zrobić listę na zapisy do kawiarenki
Agnieszko lubię Edith Piaf pewne rzeczy się nigdy nie starzeją podobnie jak "Dziwny jest ten świat"...
Znowu byłam na trochę w Krynicy i ani jednego dzika tym razem nie zobaczyłam za to wysyp jakichś maleńkich, jasnych komarków, ale tak jadowitych, ze szok! Jestem cała w kropach ugryzień
Dla Was z podziękowaniem i pozdrowieniami pomponelka :
A mi się te świeciące trawki z małymi fontanami skojarzyły Tak o tych dzikach sobie pomyślałam, chyba mniej uciążliwe i mniej agresywne by były niż te meszki
Dla mnie Edith Piaf zawsze się kojarzy z piosenką "Niczego mi nie żałuje". Z Niemenem "Sen o Warszawie", Demarczyk "Groszki".
Już nie chce wyliczać piosenek króla rock and rolla Presleya.
To były czasy a nie to wycie co teraz.
Wracając do ogrodu - meduzy Sama bym sobie takie zafundowała.
Wczoraj było takie piękne światełko, że limonkowe paprocie były jeszcze bardziej limonkowe:
Fantastyczne te fotki, ale utrafilas..mimo dobrego świata pięknie dobrane roślinki.
Bożenko nie wie czy już pisałam masz bardzo ładne lawendy takie kopiaste. Mój eM jak podlewa trawnik też podlewa lawendę a ja się wściekam. Mówi, że woda jeszcze roślinom nie zaszkodziła.
Patrzę na tą kawiarenkę bardzo gustowna. U mnie w przyszłym roku na wiosnę będzie zadaszenie nad tarasem też będę chciała sobie gniazdo uwic na starość na odpoczynek. Na razie to mam zasow.