Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Ogrody na świecie » Ameryka w pigułce, czyli roadtrip z Zachodu na Wschód

Ameryka w pigułce, czyli roadtrip z Zachodu na Wschód

Anda 18:06, 21 cze 2024

Aga, dzięki za relację Fantastyczną miałaś wyprawę. Niesamowite widoki. Fajnie, że się z nami podzieliłaś
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Alija 22:09, 05 lip 2024

Agnieszko, fantastyczna wycieczka, świetna fotorelacja, przybliżasz nam świat, dzięki.
April 07:14, 11 lip 2024

Aga, świetna wycieczka. Najbardziej dla mnie atrakcyjne to parki i kaniony z bajecznymi widokami. Przyroda jest niesamowita. Dobrze że udało się uniknąć doświadczenia jej groźniejszej strony, bo ciągle czytam o jakichś miejscowych katastrofach naturalnych które funduje aura.
Wspaniałe wspomnienia, drugi raz na spokojnie sobie pooglądałam
Ewa777 11:26, 11 lip 2024

Udało mi się zajrzeć na ten wątek. Bardzo sie cieszę, że podzieliłaś sie z nami tymi widokami i relacją z wyjazdu. Bardzo mi się podobało. Największe wrażenie robią parki i kaniony. Wspaniała wyprawa