Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Bogdzia 22:44, 11 cze 2012

Widzę ze dobrze Ci idzie i praca i planowanie.Wszystko ładnie rosnie i właściwie mimo budowy masz już ładny ogród.Pozdrawiam serdecznie.
Krys 22:49, 11 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Widzę ze dobrze Ci idzie i praca i planowanie.Wszystko ładnie rosnie i właściwie mimo budowy masz już ładny ogród.Pozdrawiam serdecznie.

Bożenko dziękuję za pochwałę
Elfik 23:00, 11 cze 2012

Krusiunia, Twoje srebrne świerki, to jak z pluszu... Prześliczne! Ja Cię podziwiam, że przy budowie domu Twoje rabatki JUŻ tak wyglądają! Piękną masz przestrzeń poza działką. A między tujami a ogrodzeniem jest przestrzeń do biegania dla Hirutka?
Krys 23:06, 11 cze 2012

Elfik napisał(a)
Krusiunia, Twoje srebrne świerki, to jak z pluszu... Prześliczne! Ja Cię podziwiam, że przy budowie domu Twoje rabatki JUŻ tak wyglądają! Piękną masz przestrzeń poza działką. A między tujami a ogrodzeniem jest przestrzeń do biegania dla Hirutka?

Elu witam u mnie,budowa ruszyła w tym roku a ogród (rabatki) juz przeszło dwa .Wszystkie nasadzenia są odsunięte od siatki ,oczywiście dla Hiro Moja działka jest w środku pola i też powianna się nazywać puste pole z wyspą kwiatową W tym roku musze zacząć rozmnażać roślinki .Właśnie planuję rabatę pod sadzonki bukszpanów ,tawuły poprzyciskałam gałązki.Oj pieknie rośnie pęcherznica od Ciebie
Milka 16:11, 12 cze 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Krysiu, hosty najlepiej dzielić wiosną jak tylko pokażą się 'kły'. Ja dzieliłam także w sierpniu i wrześniu ale w taki sposób, że podbierałam z brzegu kępy poszczególne rozety. Z przyjęciem się ich nie było problemu

Basiu
dobrze, że doczytałam, bo chciałam z innego miejsca przenieść i od razu podzielić, ale trochę sie bałąm czy przezyją

Krysiu, twoje świerki są jak atłas i wybarwione, że hej; mam jeden, ale ciągle nie do końca wiem czy on srebrny, taki jakiś dziwoląg!

masz tam dużo miejsca, jest gdzie szaleć z pomysłami
Krys 21:04, 12 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Krysiu, hosty najlepiej dzielić wiosną jak tylko pokażą się 'kły'. Ja dzieliłam także w sierpniu i wrześniu ale w taki sposób, że podbierałam z brzegu kępy poszczególne rozety. Z przyjęciem się ich nie było problemu

Basiu
dobrze, że doczytałam, bo chciałam z innego miejsca przenieść i od razu podzielić, ale trochę sie bałąm czy przezyją

Krysiu, twoje świerki są jak atłas i wybarwione, że hej; mam jeden, ale ciągle nie do końca wiem czy on srebrny, taki jakiś dziwoląg!

masz tam dużo miejsca, jest gdzie szaleć z pomysłami

Oj te świerki są po ochroną okalane drutem niemal kolczastym przed białym zbójem Irenko szaleć będę hmm no pewnie tak ,ale po wybudowaniu domu ,oj oby sił starczyło i zdrowie dopisał
Teraz praca podwójnie utrudniona,bo nie mogę robić rabat na placu budowy ,a poza tym mieszkamy 15 km od działki
Bogdzia 21:20, 12 cze 2012

15km to masz bliziutko, ale piechota sie nie dojdzie.Ja miałam dwa razy tyle .Dobrze będzie, spokojnie zajmuj sie ogródkiem a M domem .Mnie się najbardziej podobało jak rosły ściany a najgorzej wykańczanie wewnątrz domu i ciągłe wykłócanie z ,,fachowcami".
bociek 21:33, 12 cze 2012

Krysiu, dzielna jestes 15 km to i na rowerze dasz rade pokonac A jaka przyjemnosc przy tym.

Pozdrawiam
viva 21:44, 12 cze 2012

Krysiu, wpadłam do Ciebie w odwiedziny i widzę, że przegapiłam setkę

Pięknie rozrastają się Twoje rabaty, będziesz miała co dzielić
Dla Ciebie kwiatuszek

Krys 21:46, 12 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
15km to masz bliziutko, ale piechota sie nie dojdzie.Ja miałam dwa razy tyle .Dobrze będzie, spokojnie zajmuj sie ogródkiem a M domem .Mnie się najbardziej podobało jak rosły ściany a najgorzej wykańczanie wewnątrz domu i ciągłe wykłócanie z ,,fachowcami".

Bożenko mój dzien to praca w pracy i praca do pózna na działce.Wracamy do domu aby się umyć i przespać Jest ok mnie to cieszy ,M tez jest zadowolony .Ogród rośnie i cieszy.Oj urządzanie wnętrza mnie przeraża brrr ,chociaż kuchnie już wstępnie wybrałam ,ale to w przyszłym roku bądz w zimnie
Kusi mnie ,aby kupić już świerk Inversa ,Ty masz je śliczne a Karolina też kupiła piekny i blisko mnie Dzisiaj pokazałam M jak wracaliśmy po drodze w jakimś ogródku był ,też się zachwycił