Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Milka 12:04, 22 cze 2012

Krys napisał(a)

Zaskoczona jestem, ze perukowiec choruje, rośnie u mnie 14 lat, w ogóle zapominam, ze go mam, ciacham zbędne odrosty i rośnie, że hej!

Irenko u Ciebie wszystko pieknie rośnie

Prawie, a jak Jola napisałą, to duża różnica

Ale u ciebie piękna przestrzeń, pełno juz zrobionych rabat, dom chyba jakiś wielki będzie?
a psiak super, mnie żal, że moje dla obcych milusińskie, mogłoby choc jedno pozór dawać, że dom i domowników chroni dobrze, że chociaż wygląd odstrasza
andziulka 20:48, 22 cze 2012

Moje pieski też uwielbiają wylegiwać się na piasku Fundamenty już są, to teraz w górę !!!
majkel0326 20:54, 22 cze 2012

Krysiu,fundamenty już są,widzę,że praca postępuje.A Hirutek jaki piękny na tym piachu.Moje psiaki lubią gonić rowery i robić sporo hałasu,ale jak ktoś wejdzie na podwórko to przestają szczekać,już jest swój.Na złodzieja raczej marne
Krys 00:31, 23 cze 2012

Elfik napisał(a)
...myśli sobie: fajnie, że mi tę górkę usypali... Lepiej widzę...

Oj Elu tak to jego ulubionej miejsce patrzy tak śmiesznie w dal ,ale już górka jest coraz mniejsza
Krys 00:37, 23 cze 2012

popcarol napisał(a)
Krysiu super ten pies
Fundamenty spore! Bedzie kawał domu Piękne ostróżki! Widzę że nowe nabytki hortensjowe już rosną!
I konwalika zdobyłaś! Mogę spytać gdzie i po ile? Przydałoby mi się z 10...

pozdrówka!!
Karolina

Karolina dom tylko 110 m,kw parterowy z pojedynczym garazem ,oj chyba zdjęcie daje powiekszenie Konwalika kupiłam tak może do rozmnożenia pod Zd-Wolą -szkółka Maciejów tuż za torami w kierunku na Szadek za 9 zł .
Hortensją nie mogłam się oprzeć tyle tu naczytałam przez zimę ,a tanie były
Pozdrawiam
Krys 00:41, 23 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Zaskoczona jestem, ze perukowiec choruje, rośnie u mnie 14 lat, w ogóle zapominam, ze go mam, ciacham zbędne odrosty i rośnie, że hej!

Irenko u Ciebie wszystko pieknie rośnie

Prawie, a jak Jola napisałą, to duża różnica

Ale u ciebie piękna przestrzeń, pełno juz zrobionych rabat, dom chyba jakiś wielki będzie?
a psiak super, mnie żal, że moje dla obcych milusińskie, mogłoby choc jedno pozór dawać, że dom i domowników chroni dobrze, że chociaż wygląd odstrasza

Irenko ta raczej mały dom 110m.kw w parterze z pojedynczym garazem Rabaty już pełne ,ale tylko w tych miejscach bezpiecznych przed fachowcami Przestrzeń oj oj jest jej chyba za dużo dla nas staruszków kiedy ja to obrobię ...
Hiro to mój pupil skamle jak wyjezdzam
Krys 00:42, 23 cze 2012

andziulka napisał(a)
Moje pieski też uwielbiają wylegiwać się na piasku Fundamenty już są, to teraz w górę !!!

Andziulka góra zacznie się od początku lipca ,dzisiaj zalana płyta Jutro zrobie zdjęcia .
Krys 00:44, 23 cze 2012

majkel0326 napisał(a)
Krysiu,fundamenty już są,widzę,że praca postępuje.A Hirutek jaki piękny na tym piachu.Moje psiaki lubią gonić rowery i robić sporo hałasu,ale jak ktoś wejdzie na podwórko to przestają szczekać,już jest swój.Na złodzieja raczej marne

Majka Hiro nie wpuści obcego a jak ktoś wejdzie to go może potratować bo skacze i tak ma być ,ma pilnować Dobrej nocy
Bogdzia 09:45, 23 cze 2012

Cudnie ten Hiro wygląda na tej kupie piachu , ma świetny punkt obserwacyjny. Ogród masz już całkiem dorosły, na ogół ludzie najpierw dom buduja a dopiero potem myslą o ogrodzie a u Ciebie już cieszy. Pozdrówka i niech ten domek szybko rośnie.
Krys 09:51, 23 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Cudnie ten Hiro wygląda na tej kupie piachu , ma świetny punkt obserwacyjny. Ogród masz już całkiem dorosły, na ogół ludzie najpierw dom buduja a dopiero potem myslą o ogrodzie a u Ciebie już cieszy. Pozdrówka i niech ten domek szybko rośnie.

Bożenko dziękuje za odwiedziny i pochwały ten kawał rabaty jeszcze traktuję jako rozmnażalnik ,duża działka ,ale muszę uważać na fachowców poza tym zajeta przez materiały budowlane,blacha ,piasek i jeździ koparka samochody ,wygodnie bo się wszytko mieści .Nie mogłam się powstrzymać aby nie zacząć coś sadzić
W następnym tygodniu zaczną rosnąć mury przychodzi murarz,oby nie było poślizgu.pozdrawiam