Co tam Krysiu na budowie? Nie masz już dosyc fachowców? Może na razie jeszcze nie , najgorzej jest jak sie dom wykańcza bo wtedy ich dużo przychodzi i różni są. Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Bożenko ,na razie w miarę zalana płyta ,murarz majster ma tygodniowy poślizg miał byc w tym tygodniu bedzie w środę i zaczną rosnąć mury. Oj jak pomyśle o wykończeniu to mam pietra ,strach się bać
M buduje ja urządzam ogród ,czasu mam mało a w pracy stres,że oddechu trudno złapać oj chyba musze zmienić pracę albo otworzyć działalność .
Super! Nigdy nie wpadłabym na taki pomysł! A czy podwiązujesz wyrastające pędy? Z tego co pamiętam, łatwo się wyłamują...
U mnie na jednej sadzoneczce bukszpanu też pokazały się żółte obwódki. Może to pozostałość po zimie lub przymrozku kwietniowym? Nawet ładnie to wygląda
Witaj Basiu A pomidorku tu formu widziałam chyba u Ewy i tak dla eksperymentu posadziłam Na razie jeszcze niczym nie podwiązywałam ,poobserwuje
Z bukszpanami kłopot bo to w tym roku kupione ,popsikałam dzisiaj florovitem ale chyba to raczej cos grzybowego jest ,musze poczytać w watku