Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Bogdzia 21:33, 28 cze 2012

Co tam Krysiu na budowie? Nie masz już dosyc fachowców? Może na razie jeszcze nie , najgorzej jest jak sie dom wykańcza bo wtedy ich dużo przychodzi i różni są. Pozdrawiam serdecznie.
Krys 22:05, 28 cze 2012

popcarol napisał(a)
Krysiu zadanie wykonane, 4 najładniejsze sadzoneczki stoją u mnie pod płotem Jutro wrzucę fotkę. pozdrawiam!!

Super Karolina wielkie dzieki jak się ciesze a podaj na prv nr konta wpłace kaske przelewem buziaczki
Krys 22:10, 28 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Co tam Krysiu na budowie? Nie masz już dosyc fachowców? Może na razie jeszcze nie , najgorzej jest jak sie dom wykańcza bo wtedy ich dużo przychodzi i różni są. Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Bożenko ,na razie w miarę zalana płyta ,murarz majster ma tygodniowy poślizg miał byc w tym tygodniu bedzie w środę i zaczną rosnąć mury. Oj jak pomyśle o wykończeniu to mam pietra ,strach się bać
M buduje ja urządzam ogród ,czasu mam mało a w pracy stres,że oddechu trudno złapać oj chyba musze zmienić pracę albo otworzyć działalność .
barbara_kraj... 23:09, 28 cze 2012

Krys napisał(a)
Obiecane pomidorki do góry nogami na balkonie

Super! Nigdy nie wpadłabym na taki pomysł! A czy podwiązujesz wyrastające pędy? Z tego co pamiętam, łatwo się wyłamują...

U mnie na jednej sadzoneczce bukszpanu też pokazały się żółte obwódki. Może to pozostałość po zimie lub przymrozku kwietniowym? Nawet ładnie to wygląda
Krys 23:18, 28 cze 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Obiecane pomidorki do góry nogami na balkonie

Super! Nigdy nie wpadłabym na taki pomysł! A czy podwiązujesz wyrastające pędy? Z tego co pamiętam, łatwo się wyłamują...

U mnie na jednej sadzoneczce bukszpanu też pokazały się żółte obwódki. Może to pozostałość po zimie lub przymrozku kwietniowym? Nawet ładnie to wygląda

Witaj Basiu A pomidorku tu formu widziałam chyba u Ewy i tak dla eksperymentu posadziłam Na razie jeszcze niczym nie podwiązywałam ,poobserwuje
Z bukszpanami kłopot bo to w tym roku kupione ,popsikałam dzisiaj florovitem ale chyba to raczej cos grzybowego jest ,musze poczytać w watku
popcorn 14:50, 29 cze 2012

Krys napisał(a)

Krysiu zadanie wykonane, 4 najładniejsze sadzoneczki stoją u mnie pod płotem Jutro wrzucę fotkę. pozdrawiam!!

Super Karolina wielkie dzieki jak się ciesze a podaj na prv nr konta wpłace kaske przelewem buziaczki

Takie:
Krys 15:07, 29 cze 2012

popcarol napisał(a)

Takie:

Wow ale ładne i za taką cene ,Karolina wielkie dzięki
Milka 12:08, 05 lip 2012

Wielkie i dorodne
Celina 09:26, 06 lip 2012

Witaj Krysiu
Upał Ci dokucza? u mnie jest obłędnie gorąco! Chyba nawet za! pozdrawiam
popcorn 09:27, 06 lip 2012

Krysiu co tam u Ciebie? Odebrałaś może roślinki? Kiedy sadzisz i gdzie?
pozdrawiam!
Karola