Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 23:01, 01 cze 2014

Luki napisał(a)
Krysiu, a mogę też uśmiechnąć się o nasionka łubinów i orlików bo piękne są

Łukasz jasne a na spotkaniu miałam orlika tego z ostatniego zdjęcia i nikt nie chciał w koncu Anitka wzięła a on cudny,zbiore nasionka bo siewki mogą byc pomieszane opprócz tego zótlego ona osobno rosnie pozdrawiam
Krys 23:02, 01 cze 2014

A kto wie kiedy się zbiera nasiona łubinów
popcorn 08:48, 02 cze 2014

Krys napisał(a)
A kto wie kiedy się zbiera nasiona łubinów

Krysiu, jak przekwitną, zaschną i łupinki zaczną pękać - wtedy tylko trzeba się pospieszyć, bo inaczej same się wysieją hihi
popcorn 08:50, 02 cze 2014

Krys napisał(a)

Jejku Karolina ale ja nie mam gdzie posadzic no może jednego to by przygarnęła ale teraz można je przesadzać ?

Krysiu, są w donicach, wiec spoko Szkoda że nie doczytałam wczesniej, bo bym je w sobotę zawiozła do Teściowej, byś sobie odebrała.. proponuję wszystkie 3
malgorzata_s... 10:50, 03 cze 2014

O raju ale kolorowo Cudne łubiny, nawet nie wiedziałam że są w tylu kolorach Bajka
Pozdraiam Krysiu
Agania 15:09, 05 cze 2014

Hirutkowy raj, tak napiszę jak w nazwie twojego wątku... ależ ty masz tych kwiatuchów

Jakie okazy łubinów.......mój zachwyt, pozbawił mnie scenki.....jak możesz to pozbieraj nasionka dla Agani, marzył mi się taki bordowy, kupiłam nawet i zakwitł mi po 3 latach na różowo...........twoje są cudowne
Krys 19:11, 08 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
O raju ale kolorowo Cudne łubiny, nawet nie wiedziałam że są w tylu kolorach Bajka
Pozdraiam Krysiu

Małgosiu kupiłam jako miks kolor i sa cudne,dobrze ,że wszystkich nie skasowałam pozdrawiam
Krys 19:13, 08 cze 2014

Agania napisał(a)
Hirutkowy raj, tak napiszę jak w nazwie twojego wątku... ależ ty masz tych kwiatuchów

Jakie okazy łubinów.......mój zachwyt, pozbawił mnie scenki.....jak możesz to pozbieraj nasionka dla Agani, marzył mi się taki bordowy, kupiłam nawet i zakwitł mi po 3 latach na różowo...........twoje są cudowne

Agata pozbieram,na razie jeszcze kwitna,zaznaczyłam ten zółto fioletowy,ale i bordowy oznacze Hiro ma troche ograniczony raj bo niszy
Kindzia 21:23, 09 cze 2014

O matko...faktycznie masz piękne te łubiny!!! I róże masz śliczne
Zakochałam się w tym roku w łubinach, szukam miejsca
Ivvvona 23:20, 09 cze 2014

Zaglądam i zostawiam pozdrowienia Ja w tym roku też będę siać łubiny, nasiona już kupione.