Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

wanda7 10:52, 10 lut 2012

Krysiu, jestem tu po raz pierwszy. Świetnie udokumentowaliście powstawanie waszego Hirutkowego raju. Żałuję, że nie robiłam zdjęć mojemu ogrodowi, który 8 lat temu był wysypiskiem śmieci. My na szczęście zaczęliśmy od budowy domu, dopiero potem organizowałam ogródek. Dla bezpieczeństwa roślin sadziłam je tylko przy ogrodzeniu, ale okoliczni i tak pokradli mi iglaki, które w swojej naiwności wsadziłam na działce. Ech, szkoda gadać...
U ciebie sytuacja trochę odwrotna i ogrodzenie masz szczelne, a więc może od razu poprzenoś co cenniejsze rośliny gdzieś daleko, bo nie ma co liczyć na to, że podczas budowy ocaleją.

Na parapecie hiacynty Wiosna idzie
Krys 16:44, 10 lut 2012

Agnieszko ,Irenko dzięki.Po przeczytaniu wczoraj relacji ze spotkania u Szefowej na święcie róz postanowiłam zmienić avatarek i pokazać jak wyglądam.W tym roku czekaja ogrodowiczan rózne spotkania i warto być przygotowanym.Oj ze mną to różnie może być nie mam pamięci do nazw ,ale będę się starać
Krys 16:49, 10 lut 2012

wanda7 napisał(a)
Krysiu, jestem tu po raz pierwszy. Świetnie udokumentowaliście powstawanie waszego Hirutkowego raju. Żałuję, że nie robiłam zdjęć mojemu ogrodowi, który 8 lat temu był wysypiskiem śmieci. My na szczęście zaczęliśmy od budowy domu, dopiero potem organizowałam ogródek. Dla bezpieczeństwa roślin sadziłam je tylko przy ogrodzeniu, ale okoliczni i tak pokradli mi iglaki, które w swojej naiwności wsadziłam na działce. Ech, szkoda gadać...
U ciebie sytuacja trochę odwrotna i ogrodzenie masz szczelne, a więc może od razu poprzenoś co cenniejsze rośliny gdzieś daleko, bo nie ma co liczyć na to, że podczas budowy ocaleją.

Na parapecie hiacynty Wiosna idzie

Wandziu dzięki za odwiedziny w moim ogrodzie.W tym roku czeka nas moc pracy przy budowie domu,a ogród pomalutku będzie powstawał,aby tylko sił starczyło.U nas odgrodzenie to była podstawa,ponieważ działka trochę oddalona od drogi centralnej.Ja bardzo lubię pracę na działce i już nie mogę się doczekać wiosny dlatego kupuje hiacynty,prymulki itp. dostępne teraz w sklepach
Krys 21:51, 10 lut 2012

Wiosna u mnie w domu

Krys 22:02, 10 lut 2012

Dobra wiadomość ,moja jedna hortensja ogrodowa,której usychały liście odradza się .Reszta padła

ele2001 22:05, 10 lut 2012

Piękny widok o tej porze roku.
Krys 22:10, 10 lut 2012

Przemek też się cieszę
Krys 22:14, 10 lut 2012

Doradźcie proszę co zrobić otóż jakiś czas temu kupiłam kordylinę kiwi i jeden liść usycha i nie wiem czy go uciąć juz czy poczekać ,aż następny po nim zupełnie się rozwinie ?

Sebek 22:48, 10 lut 2012

Krys napisał(a)
A u mnie wiosna W doniczkach

Pięknie - czas szybciej upłynie przy wiośnie w domu
Krys 16:07, 12 lut 2012

Wiosna w domu cd.