Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

jankosia 00:02, 31 lip 2015

Krys napisał(a)

Monika!!! Tylko Bogdzia sie wylamuje ze spotkania w sierpniu!

No ładnie!
Urszulla 18:37, 31 lip 2015

Kupuj hortensjeu mnie Silver Dollar, Vanilia Fraise i Magical Candle królują. Teraz też modna odmiana Candlelight, ciocia Gosia ją ma dla mnie osobiście wszystkie są zachwycające bo pięknie i niezawodnie kwitną, nawet przy naszych anomaliach klimatycznych, można je ciąć nisko albo wysoko, jak się chce.
Krys 23:14, 31 lip 2015

Ula u mnie kroluja limki i annabel,ale mam tez Grandiflore szt.2,Kyushu,Magical Candle malutka z patyczka,Phanton,jeszcze jakas nowa nazwa w ogrodzie piekna Renhy vanilii.
Jutro odbieram Vanilke mysle o Bobo na nowa rabate,ale to w tym tygodniu biore sie na zaplanowanie bo tam musi byc rh Franceska w centralnej czesci zakochalam sie w nim u Bozenkii zaryzykuje
anka_ 23:39, 31 lip 2015

Bobo jest cudna. I ma wielką zaletę- sztywne łodygi- nawet po deszczu pięknie trzyma kwiaty.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Karol99 23:41, 31 lip 2015

To faktycznie duzo masz hrtensji. Ja mam tylko dwa krzaczki i koniecznie muszę dosadzić. Za późno na Ogrodowisko trafiłem.
Krys 23:02, 01 sie 2015

anka_ napisał(a)
Bobo jest cudna. I ma wielką zaletę- sztywne łodygi- nawet po deszczu pięknie trzyma kwiaty.

Aniu dzieki za podpowiedz,miejsce dla nie niedlugo znajde
Krys 23:03, 01 sie 2015

Karol99 napisał(a)
To faktycznie duzo masz hrtensji. Ja mam tylko dwa krzaczki i koniecznie muszę dosadzić. Za późno na Ogrodowisko trafiłem.

Polecam hortensje sa piekne,a pytales Karol sasiada jaka to odmiana u niego w tym szpalerze?
Madzenka 08:25, 02 sie 2015

Wczoraj zrodził mi się pomysł zatąpienia zebrinusów hortensjami.... Ale chyba będą same limelight lub grandiflora
Krys 10:21, 02 sie 2015

Madzenka napisał(a)
Wczoraj zrodził mi się pomysł zatąpienia zebrinusów hortensjami.... Ale chyba będą same limelight lub grandiflora

Madzen mam zebrinusa w jednym miejscu pomiedzy austinka i Anabell,ladnie wyglada,Grandyflory mam dwa krzaki i ten o rok mlodzy slabszyz i polada sie aten mldszy drugi rok u mnie ladny,duze kwiatyale trosze go podwiazalam jutro wsadze nowego Phantona a pozniej Vanilke
Limki sa teraz sliczne taki zielonkawy kolor kwiatow
Bogdzia 13:03, 02 sie 2015

Krys napisał(a)

Monika!!! Tylko Bogdzia sie wylamuje ze spotkania w sierpniu!

Zrobię Ci na złosc i przyjade. I co Ty na to?