Kupuj hortensjeu mnie Silver Dollar, Vanilia Fraise i Magical Candle królują. Teraz też modna odmiana Candlelight, ciocia Gosia ją ma dla mnie osobiście wszystkie są zachwycające bo pięknie i niezawodnie kwitną, nawet przy naszych anomaliach klimatycznych, można je ciąć nisko albo wysoko, jak się chce.
Ula u mnie kroluja limki i annabel,ale mam tez Grandiflore szt.2,Kyushu,Magical Candle malutka z patyczka,Phanton,jeszcze jakas nowa nazwa w ogrodzie piekna Renhy vanilii.
Jutro odbieram Vanilke mysle o Bobo na nowa rabate,ale to w tym tygodniu biore sie na zaplanowanie bo tam musi byc rh Franceska w centralnej czesci zakochalam sie w nim u Bozenkii zaryzykuje
Bobo jest cudna. I ma wielką zaletę- sztywne łodygi- nawet po deszczu pięknie trzyma kwiaty.
Madzen mam zebrinusa w jednym miejscu pomiedzy austinka i Anabell,ladnie wyglada,Grandyflory mam dwa krzaki i ten o rok mlodzy slabszyz i polada sie aten mldszy drugi rok u mnie ladny,duze kwiatyale trosze go podwiazalam jutro wsadze nowego Phantona a pozniej Vanilke
Limki sa teraz sliczne taki zielonkawy kolor kwiatow