Witaj ,bo jeszcze się nie przywitałam,jakiś czas mnie nie było,widzę że umiesz cuda czynić nożycami,....prawdziwy "nożycoręki" z Ciebie.....a propos tych Świąt to chyba jesteś jedyny który ich nie lubi Wesołych Świąt!
Przemku - dopiero dzisiaj zaglądnąłem i bardzo dziękuje za informację . Chodzi mi właśnie o patelki czyli poduchy. Spróbuję tak zadziałać jak piszesz. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Witam. Piękne formowane rośliny i zakątki, choćby ten z oczkiem. Mnie brakuje odwagi do takiej pewności w używaniu sekatora. No i te bukszpany wyhodowane samodzielnie od ukorzeniania małej sadzonki, takie działania zawsze wzbudzają mój szacunek, bo to dużo wymaga, a jednocześnie daje wielką satysfakcję.
Przy tej pogodzie wyszperałem i wrzucę kilka letnich zdjęć ale nie z mojego ogrodu tylko mojej siostry ja się nim zajmuje traktuję go jak swój, sadze też w nim rośliny które mam na zbyciu albo takie które nie zmieściły się w moim ogrodzie postawiła mi tylko jeden warunek mało cięcia więcej swobody dla roślin