Czakra
13:15, 14 kwi 2016
Witam wszystkich w tym wątku. Jestem początkującym ogrodnikem, bo do tej pory mój ogród powstawał na zasadzie przypadku, co się spodobało to lądoawło w ziemi a i działka rozrastała się dookoła, co kilka lat (wykup kawałków ziemi od PKP i sąsiadów). Mój "ogród" nie miał być czasochłonny a stało się inaczej, bo ugory dookoła sprawiały, że nie mogłam poradzić sobie z plagą rónżch chwastów.
Na szczęście w nieszczęściu, remont nawierzchni i innych prac związanych ze zbrojeniem terenu doprowadził mój ogródek do totalnej ruiny. Więc teraz nie mam innego wyścia, jak zacząć wszystko od początku. Z drugiejstrony taka demolka to dobra motywacja, by choć w przybliżeniu osiągnąć Wasz poziom. Więc proszę o wsparcie inaczej nie dam rady.
A oto, co było przed i jak to wygląda teraz

Na szczęście w nieszczęściu, remont nawierzchni i innych prac związanych ze zbrojeniem terenu doprowadził mój ogródek do totalnej ruiny. Więc teraz nie mam innego wyścia, jak zacząć wszystko od początku. Z drugiejstrony taka demolka to dobra motywacja, by choć w przybliżeniu osiągnąć Wasz poziom. Więc proszę o wsparcie inaczej nie dam rady.
A oto, co było przed i jak to wygląda teraz