Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Metamorfozy ogrodowe

Metamorfozy ogrodowe

Loosiuu 23:10, 06 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
To nie czary, to moja osobista improwizacja bez projektu... kupuję - zwożę, - ustawiam - sadzimy i jest

To dopiero perfekcja! Też bym chciał kiedyś dojść do takiego stanu, żeby potrafić zrobić coś wspaniałego z niczego l'arte di arrangiarsi.
barbara_kraj... 23:36, 06 wrz 2013

Oglądając te metamorfozy wprost zaniemówiłam
Gratuluję projektu
Gardenarium 23:46, 06 wrz 2013

Loosiuu napisał(a)

To dopiero perfekcja! Też bym chciał kiedyś dojść do takiego stanu, żeby potrafić zrobić coś wspaniałego z niczego l'arte di arrangiarsi.

Ja nie mówię że z niczego, tylko że robiłam bez projektu czyli "z głowy", bo jeśli chodzi o materiał roślinny to akurat było z czego zrobić
Naszukałam się.

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 23:53, 06 wrz 2013

To jest improwizacja?? Danus cudownie,niesamowicie
barbara_kraj... 00:01, 07 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)

Ja nie mówię że z niczego, tylko że robiłam bez projektu czyli "z głowy", bo jeśli chodzi o materiał roślinny to akurat było z czego zrobić
Naszukałam się.

Danusiu, Twoje projekty to niby skąd, nie "z głowy"?
Madziarzeszow 06:30, 07 wrz 2013

Ja jestem ciekawa czy te spirale duże to z jałowca?

06:49, 07 wrz 2013

dobrze że wczoraj wykonałam trochę prac porządkowych na rabatach ( odchwaszczanki, przesadzanki)............................ bo dzisiaj pewnie bym miała rozterki co i jak powsadzać..........kolejne nowe inspiracje widzę ))

a ten front...)............ bardzo inspirujacy jak dla mnie ........coś takiego spokojnego muszę wymodzić ))

Madzenka 06:54, 07 wrz 2013

Danusiu ale piękny ogród powstał. Też mnie zachwyciły szare donice..
Czy wiesz z jakiego gatunku jest ukształtowane to bonzai przy wejściu? Marzy mi się takie bonsai przy tarasie kuchennym ale sosny w tym miejscu nie wytrzymują, już dwie padły......

Ja nie wiem jak to robisz, kupujesz, sadzisz i jest pięknie.... Ja dumam miesiącami jak coś zmienić, zmieniam i znów mi się nie podoba....

A ten ogród jest bardzo w moim stylu - pełno bukszpanów i jednocześnie kwiaty. Ah muszę dosadzić bukszpanów u mnie
Borbetka 08:44, 07 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
Przed

PO

Genialnie wyeksponowany jałowiec Skyrocket w tych spiralach! Tylko taki mi się podoba, mój żywopłot z niego zasłaniam stopniowo, bo patrzeć się nie da. A ten łuk? To też Skyrocket? Niesamowicie to wygląda. Mimo wielu roślin pojedynczych wystarczyło parę grupowych nasadzeń i zrobił się porządek, ład i takie "uspokojenie" na rabacie. Jest nadzieja dla wielu ... no co by nie wysadzać wszystkiego i zmieniać od nowa .
baraga1904 08:45, 07 wrz 2013

...ogród zachwycający..bardzo...również jestem zainteresowana tym bozai...w szkółkach jest wiele gatunków...z czego najlepszy? ...ten na frontowej od razu wpadł mi w oko...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies