Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

bociek 07:47, 13 kwi 2014

Ja Ci powiem, ze zmiany rewelka Elipsa jak kolo super. Podroby zniknely jest super Nasadzennia tez ekstra. Jakies kwitnace cebulowe na wiosne, zeby bylo weselej i jest miodzio. Juzka, Zonowi medal sie nalezy
Juzia 08:35, 13 kwi 2014

bociek napisał(a)
Ja Ci powiem, ze zmiany rewelka Elipsa jak kolo super. Podroby zniknely jest super Nasadzennia tez ekstra. Jakies kwitnace cebulowe na wiosne, zeby bylo weselej i jest miodzio. Juzka, Zonowi medal sie nalezy

Serio? Ja się jeszcze oswajam...ale chyba podoba mi się ta elipsa
Co do nasadzeń tylko mam problem, bo znów robię pod linijkę, a tak miało nie być...Dobrze, że mam wszystko w doniczkach i mogę sobie ustawiać aż mi się spodoba Do tej pory przesadzałam non stop
Cebulowe będą

A Żon...przechodzi samego siebie Jeszcze w planie na ten rok ma zrobienie drewutni i jak zdąży...to zrobi mi mebelki do altany Dwa medale nawet bym mu dała
Jagodaa 15:06, 13 kwi 2014

Pracowity weekend, tyle zmian na raz. Fajne to wszystko się dopasowuje. Będzie bardzo ładnie, operacja na nerce udała się .

Mnie kuszą te brązowe turzyce, takie są inne. Na początku wydawało mi się, że nigdy, u mnie nie, taka sucha trawa, po co? ale, teraz zamówiłam sobie na próbę, oryginalne są, inne.

Może coś dla rozjaśnienia daj w te berberysy, widziałam, że one ładnie z Frosted C. wyglądają., żeby to miejsce bardziej było na korze widoczne.
Juzia 16:13, 13 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
Pracowity weekend, tyle zmian na raz. Fajne to wszystko się dopasowuje. Będzie bardzo ładnie, operacja na nerce udała się .

Mnie kuszą te brązowe turzyce, takie są inne. Na początku wydawało mi się, że nigdy, u mnie nie, taka sucha trawa, po co? ale, teraz zamówiłam sobie na próbę, oryginalne są, inne.

Może coś dla rozjaśnienia daj w te berberysy, widziałam, że one ładnie z Frosted C. wyglądają., żeby to miejsce bardziej było na korze widoczne.

No właśnie myślałam żeby kostrzewą niebieską rozjaśnić...ale naoglądałam się zdjęć... i nie wiem czy czasem berberysy nie pójdą do elipsy...

Chyba do jesieni będę to wszystko obsadzać...bo się zdecydować nie mogę

beta 16:35, 13 kwi 2014

odnośnie brązowej trawy to przypomina się jak przyszła do mnie znajoma...i tak chodzimy po ogródku...i doszłyśmy do rabatki, na której mam właśnie brązową trawę...Ona tak przystanęła i mówi-wyschła ci ta trawa...ja jej na to, ze taka ma być...Ona na to , że w takim razie jest mało urodziwa....
ewa004 16:42, 13 kwi 2014

Beata to Ta Twoja koleżanka tak jak moje dziewczyny
Ale one o zgrozo patrząc na ML powiedziały
-ale te habezie mamo to byś mogła wywalić

Nic tylko podrzucone w porodówce
Juzia 17:08, 13 kwi 2014

Tak?

czy siak?

Gęstość na oko, bo nie wiem ile czego wejdzie...ale chodzi o rozkład i czy dużo gatunków czy mniej????
ewa004 17:14, 13 kwi 2014

Dla mnie zdecydowanie wersja pierwsza.
Juzia 17:20, 13 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
Dla mnie zdecydowanie wersja pierwsza.

Tylko nie wiem ile tych roślin będę musiała mieć...bo to duuuża elipsa wyszła
Mathildis 17:25, 13 kwi 2014

a ja z kolei wolę pogrupowane, ale najlepiej będziesz widzieć jak poustawiasz.