Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Ani

W ogródku Ani

annawu 21:08, 19 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Też miałam zapytac o ten dzwonek ale już Bogusi odpowiedziałaś. Piękne zdjecia pięknego ogrodu. Pozdrawiam Aniu .

Bogdziu, dzięki za pochwały,... na zdjęciach wszystko pięknie wygląda, a w rzeczywistości to całkiem inaczej wygląda.
annawu 22:10, 19 lis 2013

Wspomnienia z lata.

annawu 22:15, 19 lis 2013

paniprzyroda 00:03, 20 lis 2013

Jakie kolory bylinowych kompozycji! Jestem pod wrażeniem. Muszę pobuszować w Twoim wątku. Pozdrawiam.
AgnieszkaBK 00:05, 20 lis 2013

Przepiękne zdjęcia z cudownego ogrodu. Już kiedyś wspominałam, że bardzo podobają mi się te obrzeża z kamieni, czy nie przerastają Ci zielem i trawą? Pozdrawiam
Margarete 16:33, 20 lis 2013

Aniu, pierwszy raz do ciebie zagladam, masz cudnie !!
Nie wiem sama co najpierw podziwiać, czy ogrom roslin i ich rozmaitość, czy twoja wiedze na ich temat, czy może rzadkie odmiany które widze u ciebie pierwszy raz, a może cudowne rozsady które robisz sama i piękne chryzantemki w donicach, zauroczyły mnie jeszcze twoje komozycje z carrexami forsted i stipami..........szczególnie że jak czytałam sama je wyhodowałas z nasion......
Piekny ogród, cudne rabaty zapełnione kolorami, olbrzymia wiedza i umiejetności.....chyle czoła.
Na pewno jeszcze nie raz tu wpadne do ciebie
Pozdrawiam !

Chetnie sama kupiłabym, też nasiona tych carrexów i stipy - czy masz jakies stałe miejsce na all gdzie kupujesz i mogłabys na pryw mi napisac ? oraz jak z nimi postepować, kiedy wysiać itd.. byłabym bardzo wdzieczna
an_tre 13:04, 22 lis 2013

Aniu cudowne są twoje letnie wspomnienia
czas zatrzymany w kadrze umila nam listopadowe ponurackie dni
dziękuję
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
annawu 19:45, 22 lis 2013

paniprzyroda napisał(a)
Jakie kolory bylinowych kompozycji! Jestem pod wrażeniem. Muszę pobuszować w Twoim wątku. Pozdrawiam.

Mariolko, miło mi że wpadłaś i miałaś na czym oko zawiesić a buszować, możesz do woli
annawu 20:08, 22 lis 2013

AgnieszkaBK napisał(a)
Przepiękne zdjęcia z cudownego ogrodu. Już kiedyś wspominałam, że bardzo podobają mi się te obrzeża z kamieni, czy nie przerastają Ci zielem i trawą? Pozdrawiam

Witaj Agnieszko, obrzeża kamienne porobiłam bo takie sobie wymarzyłam jak kiedyś u kogoś podglądnęłam
a czy nie przerastają? ....nie przerastają od spodu, bo pod otaczkami jest folia tylko wyrasta wszystko
z nasion co wiatr nawieje i wówczas mus zielone wyrwać albo opryskać herbicydem;P

Kilka obrazków z wczoraj

tu kamyki przerosły mchem, nie będę go likwidować, fajnie wygląda

jest i tak, jak są pojędyczne roślinki, wyrywam ręcznie

tu się wysiały dzwoneczki na wiosnę wysadzę je na rabatki

na tej ścieżce za dużo powschodziło trawki więc muszę zastosować oprysk

bogumila 20:16, 22 lis 2013

Pokazuj fotki...pokazuj....lubię oglądać Twoje obrazki.
Widzę,że już pookrywałaś gałązkami,ja też.