Zakup na kole udany ,donica na nóżce zwykle prosi się o coś zwisającego .Hortensje wniosły życie,a bluszcze też w pierwszej chwili skojarzył mi się z asparagusem
Porządki już Danuta za tobą u mnie wciąż przylatują liście dębu i wieje,wieje ,wieje ....
Witaj Danusiu wiosennie jak zwykle serce mi się raduje gdy odwiedzam Twój ogród hortensje wyglądają bardzo elegancko, a donica dokładnie taka jakiej szukam, ale na targach staroci u nas jeszcze takiej nie widziałam, choć namierzyłam pewne alternatywne źródło czekam również na zdjęcia z nowej realizacji ... z niecierpliwością i już się cieszę Pozdrowienia dla Witka
No u Danusi przepięknie jak zawsze. Jeśli mogę swoje 3grosze to mi ten bluszczyk bardzo pasuje do donicy, co do hortensji to wydają mi się zbyt ciężkie w tym zestawie. taka 100kilowa babka na szpileczkach
bo mnie zachwycił ten bluszczyk od pierszego spojrzenia - rewe dodaje takiej lekkości tym dostojnym hortensją
a donica cudo daje klimat
czy ten bluszczyk wytrzyma przymrozki jakby co ?
witam Panią bardzo serdecznie
jest Pani DOBRĄ DUSZYCZKĄ...
wprowadza Pani tyle słońca do mojego domu i ogrodu dzięki temu co Pani robi czyli pomaga innym...
cieszę się baaaaaaaaaaaardzo,że znalazłam OGRODOWISKO
OGROMNIE DZIĘKUJĘ
..........miłego wieczorku.........
Danusiu bardzo ładne nasadzenia hortensje, bluszcz, no i śliczna donica z lwamiale właśnie w niej bluszcz jest trochę za długi, pasuje mi w prostokątnej, ale na nodze zbyt zasłania a szkoda, żeby taką pięknotę ukrywać pod bluszczem, wsadź coś krótszego
Danusia zobacz u mnie prosze czy dwa krzaczki zielono zólte w baterii roślinek na balkonie do wsadzenia to aby na pewno Ilex crenata Golden Gem. str 66