Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

zbigniew_gazda 09:17, 21 cze 2014

Danusiu hit cudny jest. A Ty się szykuj do lotu. Dobrze ze nie ma połączenia lotniczego od nas do Ani bo chrzestny by zdezerterował.
Gardenarium 09:20, 21 cze 2014

Jak to zdezerterował... znaczy że co by zrobił, uciekł??? Eee, o to Cię nie posądzam...
Głowa umyta Zbyszku walizka stoi niezapakowana, nie wiem jaka pogoda i czy gryzą komary wieczorem w Rzeszowie

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:22, 21 cze 2014

Zbyszku, faktycznie, czas na pakowanie. uciekam w okolice walizki i garderoby, a kto mi pożyczy pasty do zębów...bo nie mogę wziąć?

Tylko, jak tu się oderwać od komputera? Kto ma dobry sposób?

Instagram Ogrodowiska
zbigniew_gazda 09:23, 21 cze 2014

Nie wsiadł bym do samolotu. Tylko transport kołowy. Niebo zachmurzone i jest 15 stopni. Komary może dzisiaj odpuszczą.
Juzia 10:18, 21 cze 2014

Ha! To się wydało!

ewakatowice 10:25, 21 cze 2014

Danusiu,
Wyobraź sobie, wracamy wczoraj do domu i po drodze wypatrzyłam Sprzedaż roślin w Katowicach
http://ogrodnictwo-katowice.pl/

Zatrzymaliśmy się, lecę do pana i pytam o buki kolumnowe, był jeden. Podejmuję rozmowę, że potrzebuję więcej…

Pan na to, jaka duża działka
Podaję swoje wymiary…
Pan… normalnie ośmiał mnie, że on się zna, jest profesjonalistą, od trzydziestu lat zajmuje się ogrodem i gdzie do takiego ogrodu takie drzewa, że nie nadaje się, że bez sensu, …. Oczywiście może mi sprzedać ale śmiał się jak głupi do sera….

Zniesmaczy mój ukochany zarządził odwrót….
andziulka 10:35, 21 cze 2014

Uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia Masz rację, trzeba czasami znaleźć czas na odpoczynek Czasami się zastanawiam, kiedy Ty odpoczywasz pozdrawiam
Agnieszka_B 11:03, 21 cze 2014

Danusiu , nie będę się powtarzać i pisać że zdjęcia cudne . To jest jakby oczywista oczywistość , że twoje zdjęcia to miód dla zmysłów.
Dziś najbardziej mam ochotę powiedzieć , że bardzo wzrusza mnie widok twojego pieska w ogrodzie ....
Iwk4 12:39, 21 cze 2014

Danusiu, Sebku, dziękuję za linki do ogródków malowanych ręką Danusi. Za chwilę wakacje, będę więc w wolnej chwili oglądać. Pozdrawiam.
Ozz 15:23, 21 cze 2014

Gardenarium napisał(a)

Białą wypalaną w piecu, szkliwioną - kupiłam w Berlinie wiosną, czarne dwie miałam, a szklane zielone przezroczyste - w Holandii, jednak nasz przemysł - nadąża jak widać. Nie da się mieć coś niepowtarzalnego, bo jak ktoś pokaże coś ładnego, natychmiast producenci zarzucają rynek. I przestaje być niepowtarzalne, chyba że się wykona dzieło artystyczne, autorskie... wtedy trudno skopiować..
Dokładnie tak jak mówisz Ja, po namyśle stwierdziłam, że dofinansuję koleżankę robiącą rękodzieło zamiast marketu
Moja kula wygląda tak i fajnie wygląda też ze świeczką. W ulubionym kolorze

Mam też nawilżacze na kaloryfer z muchomorami