Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

monteverde 23:04, 15 kwi 2012

CHAPEAU BAS!!! masz rację Paula
Madzenka 23:15, 15 kwi 2012

paula napisał(a)
A ja tak troche odskoczę od tematu dziewczyn powyzej, nieśmiało piszę do Naszej Szefowej Ogrodowej ale co tam... przejrzałam Twoj osobisty ogrod Danusiu i również te,które wykonujesz to jest MISTRZOSTWO ŚWIATA co wyczyniasz nie moge sie nadziwic i napatrzec, dopracowane wszystko w najdrobniejszym szczególe prawdziwy majstersztyk od razu widać jak praca jest czyjąś pasją bo mamy tam serce CHAPEAUS BAS

Witamy kolejną zarażoną wirusem ogrodowiskowym już dla ciebie moja droga nie ma ratunku
paula 23:22, 15 kwi 2012

Witam Marzenko bardzo serdecznie Twoj ogrod to ja juz od bardzo dawna ogladam i nawet sie troszeczke rozgoscilam
Linka 23:42, 15 kwi 2012

justi napisał(a)
Danusiu mam propozycję nowego wątku, żeby nie zaśmiecać Twojego. Agatka mi go podsunęła tym postem, bo napisała że nie wie czy może umieścić tu zdjęcie.
Może załóż wątek w stylu "Pytania do mnie", typowo projektowe, gdzie każdy będzie mógł zamieścić pytanie ze zdjęciem. zapytanie będzie się dotyczyło jednego miejsca, a nie całego ogrodu. Takie porady co i jak, ale żebyśmy się nie rozpisywali. Zdjęcie, pytanie, porada, koniec. Czy to dobry pomysł?

Ja dokładnie dzis o tym samym pomyślałam
Takie coś w stylu "Czytelnicy pisza - Przyjaciółka odpowiada"
grupa_trzyma... 00:46, 16 kwi 2012

agniecha973 napisał(a)

4 bluszcze

Ja nie wiem jak to rozumieć. Do mnie na zachód to przyjeżdżają chyba resztki z tego czego w stolicy nie kupią. Ja NIGDY takich sadzonek bluszczu w centrum ogrodniczym nie widziałam! U nas ledwo poza obręb doniczki wychodzą.

Popieram, zgadzam się z Agniechą! Widziałam w sobotę bluszczyk z kilkoma listkami...i całkiem pomyloną ceną 15 zł! Przy bluszczykach Danusi, tamte to były maleństwa żłobkowe - takie maleńtasy...Pozazdrościć tylko Warszawiakom takich centrów ogrodniczych.
Zegrzynka 07:57, 16 kwi 2012

A zakupił już ktoś może nową gazetkę Magnolia? Jest już w sprzedaży?
Pozdrowienia dla Ciebie Danusiu
kwiatholandii 08:32, 16 kwi 2012

Danusiu, odwiedź mnie proszę i podpowiedz w sprawie drzewa. Z góry dziękuję.
Agacia 09:19, 16 kwi 2012

justi napisał(a)
Danusiu mam propozycję nowego wątku, żeby nie zaśmiecać Twojego. Agatka mi go podsunęła tym postem, bo napisała że nie wie czy może umieścić tu zdjęcie.
Może załóż wątek w stylu "Pytania do mnie", typowo projektowe, gdzie każdy będzie mógł zamieścić pytanie ze zdjęciem. zapytanie będzie się dotyczyło jednego miejsca, a nie całego ogrodu. Takie porady co i jak, ale żebyśmy się nie rozpisywali. Zdjęcie, pytanie, porada, koniec. Czy to dobry pomysł?

Obawiam się, że to byłaby praca na cały etat...
justi 14:45, 16 kwi 2012

Agatko, musielibyśmy my forumowicze podejść do tego poważnie. Jedno pytanie ze zdjęciem- jedna odpowiedź i następna osoba. Nie rozpisywać sie i nie pytać ciągle o to samo miejsce. Po prostu poznać opinię Danusi i już.
anetanka 15:12, 16 kwi 2012

Dodatkowo, może jakiś inny Forumowicz znałby odpowiedź (np. Sebek haha ), to mógłby być taki ogólny wątek na pytania, a tutaj u Danusi zrobiłoby się bardzo przejrzyście, bo taki jest Jej ogród - uporządkowany.

Mnie się pomysł bardzo podoba