Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Krys 21:51, 27 cze 2012

Andziulka ogród robi wrażenie ,róże piekne i hosty też
betysia 06:34, 28 cze 2012

Witaj Andziulko !!!!
witam cie serdecznie i niezmiercie cieplutko pozdrawiam!!!
alez cudne roze pokazalas...oj zachwycona jestem, ja je moge godzinami ogladac i tak w kolko hihi!!!pozdrawiam i uroczego dnia zycze !!!
Celina 22:34, 28 cze 2012

andziulka napisał(a)

Ale ma pączków!!
justi 22:55, 28 cze 2012

Przyszłam powzdychać do róż i powąchać
Celina 08:59, 01 lip 2012

Dobrej niedzieli Andziulku
malgocha1960 09:10, 01 lip 2012

Andziu,miałam sporo do nadrobienia u ciebie,ale przy tej porannej burzy i ulewie to słońce na niedzielę zdjęcia z twojego ogrodu.Chciałam spytac czy łubianki ma czymś wyłożone,bo chciałam zgapić pomysł?
siaaska 19:52, 03 lip 2012

Wpadłam do Ciebie tak przypadkowo... i zostałam na dłużej Przeczytałam wątek od samego początku i podziwiam Twój tak pięknie zadbany ogród. Powiem szczerze że to Twój wątek zmotywował nas do dalszego działania i pomógł podjąć decyzję o tym żeby jednak nie sprzedawać domku.... To w końcu spełnienie naszych marzeń
Twoje widoki poza ogrodem bardzo przypominają mi nasze... Też takie pola.... ale już powstaje coraz więcej domków
Milka 22:37, 03 lip 2012

andziulka napisał(a)
Irenko, mam 20 róż w tym roku posadziłam 14

No to niezła kolekcja
andziulka 15:43, 04 lip 2012

siaaska napisał(a)
Wpadłam do Ciebie tak przypadkowo... i zostałam na dłużej Przeczytałam wątek od samego początku i podziwiam Twój tak pięknie zadbany ogród. Powiem szczerze że to Twój wątek zmotywował nas do dalszego działania i pomógł podjąć decyzję o tym żeby jednak nie sprzedawać domku.... To w końcu spełnienie naszych marzeń
Twoje widoki poza ogrodem bardzo przypominają mi nasze... Też takie pola.... ale już powstaje coraz więcej domków

Asiu, dziękuję za odwiedzinki w moim ogrodzie Bardzo sie cieszę z Twojej decyzji Na pewno nie będziesz żałować Wpadaj do mnie częściej. Serdecznie zapraszam
andziulka 15:46, 04 lip 2012

malgocha1960 napisał(a)
Andziu,miałam sporo do nadrobienia u ciebie,ale przy tej porannej burzy i ulewie to słońce na niedzielę zdjęcia z twojego ogrodu.Chciałam spytac czy łubianki ma czymś wyłożone,bo chciałam zgapić pomysł?

Małgosiu, do łubianek wstawiłam plastikowe miseczki, a do nich doniczki z begoniami. Ladnie rosną