pozdrawiam ciepło u mnie słonko temp20-23, przekwitły już krokusy i hiacynty kwitna forsycje ,żonkile tulipany
mam zdjęcia ale czytnika kart nie mam więc wstawię niebawem
dziś w drodze do sklepu smignęła mi wiewiórka ptaki dają taki koncert ze dech zapiera
na klombie na tarasie sa bratki posadzone przed wielkanocą,za miesiąc nowe kwiaty sie posadzi
witam ciepło u mnie 27 dzisiaj kwitna sasanki , peonie są wysokie na 40 cm ,juz zielono wszedzie , pewnie u nas w kraju w rejonach cieplejszych tez tak jest , pozdrawiam Was
Może tak jak mówisz, nie wiem. U mnie dziś słonecznie, a piwonie dopiero wylazły. Kwitną leśne zawilce,
i pierwiosnki.Oczywiście żonkile i sasanki. Tulipany w pąkach.
W wątku Danusi o rh przeczytałam, że zastanawiasz się nad odmłodzeniem swojego krzewu. Mój przemarzł w zimę 2011 / 2012, wyglądał jak obraz nędzy i rozpaczy. Pomyślałam, że go radykalnie ogolę i to zdało egzamin.
Tak wyglądał przed tą ostrą zimą
Po zimie
Po przycięciu wiosną ubiegłego roku, dzisiaj wygląda tak
Czekam na kwiaty, pozdrawiam Cię i życzę udanej operacji na rh..
Marysiu dziękuje za relacje ,jak tylko wróce do mojego ogrodu zdam relację z cięcia, teraz jestem daleko robię zdjęcia z tytejszych ogrodów, pięknie kwitną magnolie niektóre po 3 metry wysokie, tulipany ,zieleni się wszystko pogoda różna .pozdrawiam
Danuś, było cały czas chłodno, to wiele chyba nie straciłaś. Kiedy wracasz? U nas dopiero drzewa się rozwijają, Deszcz potrzebny, ale ciepły, a zapowiadają chłody jeszcze.