Faktycznie, biedny ptak - bez jednej łapki na pewno mu ciężej. Ale widać, że dopisuje mu zdrowie, więc mam nadzieję, że cieszy się życiem i chętnie odwiedza serdecznych ludzi.
Gosiu Joanko ten bidulek sobie świetnie radzi siedzi na drzewach w moim ogrodzie bo mam kilka podsypów zrobionych dla bażantów wie cwaniak gdzie siadac
Dzięki za te żubry, patrzyłam i patrzyłam zauroczona i sarenki widziałam... bardzo ciekawe zobaczyć zwierzęta na żywo, jutro przyjdę tu w dzień. Pozdrawiam.
witam serdecznie brac ogrodowiskowa spóźnione zyczenia Walentynkowe slę(nie mam dostępu do netu ciągłego tu gdzie jestem) wiosna sie pokazuje pomału przesyłam zdjęcie z ogrodu gdzie przebywam
Danusiu piszesz że ten drapieżnik jest stałym gościem u Ciebie to go poobserwuj bo wcale nie musi tak byc że ma jedną nogę , one lubią tak siedziec szczególnie zimą , prawdopodobnie grzeje sobie drugą nogę w piórach . Poobsewruj ja już kilka razy widziałam że tak siedzą .
Bogdziu ma jedna widzielismy jak przysiadał podpierał się skrzydłami w domu mam zdjęcia jak zjada kawałki mięsa trzyma w jednym szponie(można tak pisać?)