Danusza
17:04, 03 mar 2012
Na Ogrodowisko trafiłam w 2010 roku latem jako 2000 fan dostałam śliczny album oraz całoroczne wydanie gazety" twój ogrodnik" bardzo mnie to ucieszyło, sama nie wiedząc jeszcze w jakie wspaniałe towarzystwo wkroczyłam.
Ogród nad którym pracuję już 26 lat!
na całości były pokrzywy i chaszcze(zdarzają się jeszcze odradzać ;( )
staram sie go urozmaicać w miarę możliwości.
wokół domu są 4 stawy (zarybione) jest sporo dużych juz drzew , świerków sporo wycięto rokrocznie z okazji świąt, teraz są albo małe(bo stale dosadzamy albo strasznie wielkie, są modrzewie, sosny brzozy ( na wiosnę czerpiemy soki do picia)
są dęby , akacje,osiki,leszczyna,klony.
najstarsze drzewo ma ok 90 lat to klon kanadyjski jest ciekawy ze względu swego pokroju sam sie układa jak parasol
ogród znany Wam ,choć nie wszystkim przecie, bo od zeszłego roku przybyło sporo ogrodowiczan.
Ogród nad którym pracuję już 26 lat!
na całości były pokrzywy i chaszcze(zdarzają się jeszcze odradzać ;( )
staram sie go urozmaicać w miarę możliwości.
wokół domu są 4 stawy (zarybione) jest sporo dużych juz drzew , świerków sporo wycięto rokrocznie z okazji świąt, teraz są albo małe(bo stale dosadzamy albo strasznie wielkie, są modrzewie, sosny brzozy ( na wiosnę czerpiemy soki do picia)
są dęby , akacje,osiki,leszczyna,klony.
najstarsze drzewo ma ok 90 lat to klon kanadyjski jest ciekawy ze względu swego pokroju sam sie układa jak parasol
ogród znany Wam ,choć nie wszystkim przecie, bo od zeszłego roku przybyło sporo ogrodowiczan.