ewaglen
21:43, 09 mar 2012

Wątpliwości dotyczą tej rabaty. Czas na ostateczne decyzje.
Ewa G. zaproponowała tak:
"Cała przestrzeń rabaty podzieliłabym na trzy części i każdą z nim obsadziła niskimi roślinami (np. mogą być to żurawki) eksponującymi pokrój i kolor świerków i pozostawionych sosen.
A linie rozdzielające połacie roślin powinny nawiązywać do miękkich linii rabat (co na załączonym obrazku nie całkiem mi wyszło).
I do tego coś wyższego, aby rabata poszła w górę.
Oto moja luźna propozycja"
A Danusia radzi tak
"Wg rady Ewy przegrupuj te ładne rośliny na te pola. Żólte najbliżej zakola przy chodniku, zielone świerki bliżej ulicy, a żólte kosodrzewiny bliżej płożących jałowców. No i coś na pniu dokup.
I do tego coś wyższego, aby rabata poszła w górę.
Oto moja luźna propozycja"

A Danusia radzi tak
"Wg rady Ewy przegrupuj te ładne rośliny na te pola. Żólte najbliżej zakola przy chodniku, zielone świerki bliżej ulicy, a żólte kosodrzewiny bliżej płożących jałowców. No i coś na pniu dokup.