Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

21:16, 18 wrz 2014
Ja kobitka pod 50-tkę..ale to brzmi i moja noga spędza mi sen z oczu a co dopiero Twojej córci.

Agatko poprzez nową elewację i jej kolor oraz dodatki nabrał niesamowitej lekkości.Bardzo mi się podoba.Jest teraz elegancko

Też się dziś narobiłam i to podwójnie,czosnki m.in. sadziłam i to jak je posadziłam
agata19762 21:19, 18 wrz 2014

sama szeeeeeeeroko otwieram oczy

21:21, 18 wrz 2014
To to samo miejsce ??
21:23, 18 wrz 2014
Pogoda jest przecudowna, mnie nosi, żeby coś porobić... Na razie jakieś małe pielenie, nic więcej. Zdjęcia robię tylko. I dumam, czym i jak podsadzić hortki. Co nieco przekopane u mnie, żeby ograniczyć ten chaos. Ale Twój domek metamorfozę konkret przeszedł, teraz bardzo nowocześnie wygląda. Pięknie masz.
Twoje-moje też rosną, tojeść ma pączki. Za te chwasty to sorry, nie dopieliłam.
agata19762 21:38, 18 wrz 2014

Aniulka napisał(a)
Ja kobitka pod 50-tkę..ale to brzmi i moja noga spędza mi sen z oczu a co dopiero Twojej córci.

Agatko poprzez nową elewację i jej kolor oraz dodatki nabrał niesamowitej lekkości.Bardzo mi się podoba.Jest teraz elegancko

Też się dziś narobiłam i to podwójnie,czosnki m.in. sadziłam i to jak je posadziłam

Aniu właśnie wróciłam od Ciebie
zwariowany dzień dzisiaj miałaś ...
agata19762 21:39, 18 wrz 2014

Aniulka napisał(a)
To to samo miejsce ??

noooooo...

jedynie lampa ta sama ...ogrodzenie i kosz na śmieci
agata19762 21:40, 18 wrz 2014

no i chodnik... prowadzący do domu....
agata19762 21:42, 18 wrz 2014

lew_ogrodowy napisał(a)
Pogoda jest przecudowna, mnie nosi, żeby coś porobić... Na razie jakieś małe pielenie, nic więcej. Zdjęcia robię tylko. I dumam, czym i jak podsadzić hortki. Co nieco przekopane u mnie, żeby ograniczyć ten chaos. Ale Twój domek metamorfozę konkret przeszedł, teraz bardzo nowocześnie wygląda. Pięknie masz.
Twoje-moje też rosną, tojeść ma pączki. Za te chwasty to sorry, nie dopieliłam.

Moni zapraszam kuknij sobie tu ...i zobacz w jak krótkim czasie tojeść się rozrosła
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1674-moje-ukochane-miejsce-na-ziemi?page=498
leon60 21:57, 18 wrz 2014

Ogród i dom wypiękniał niesamowicie ! bardzo lubię takie porównania wtedy widać ogrom prac
22:20, 18 wrz 2014
Ja pitolę, szkoda, że jesień, bo też by mi się tak rozrosła.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies