Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Luki 20:23, 24 sty 2014

Pierwszy raz spotykam się z dwudniową studniówką Pozostaje tylko życzyć udanej zabawy i jak nie będzie podobna do mojej to już ogromny sukces
Sebek 20:34, 24 sty 2014

No co Ty - serio było aż tak źle ???
Nasza na pewno będzie udana, bo towarzystwo sprawdzone
Luki 20:44, 24 sty 2014

Tak w skrócie
Organizacją zajęła się 'najmądrzejsza mamusia' która nie miała o tym bladego pojęcia i załatwiła sale 400 osobową na ok 700 zaproszonych Oczywiście to byłoby nic gdyby nie 2 godzinne opóźnienie z wydawaniem posiłków. Częśc osób siedziało tam gdzie powinna blisko głównej sali, reszta porozrzucana po całym budynku. Żeby było weselej zespół zrobił zwarcie i przez półtorej godziny siedzieliśmy przy świeczkach. Nie powiem było zabawnie, ale osoby lubiące trunki 'spod stołu' wykorzystali ten moment i źle skończyli Co było potem to już nawet nie ma co opisywać. Jedyne co dobrze wspominam to zjedzenie chyba 2kg owoców z czekoldą przy świecach
Nikomu nie życze takiej rozrywki, chociaż teraz mam co opowiadać a na pzestrzeni czasu wspominam to z uśmiechem.
waska 20:49, 24 sty 2014

Przuchodzę na ogrodowisko stęskniona za ogrodem a u ciebie takie kolory

Sebek nie dziala gad dalej ryje
Jutro ide sprawdzic ile znow naszkodził
To jakis mutant !
Sebek 20:56, 24 sty 2014

Łukasz - no nieźle..... My też mamy "świetnych" organizatorów, ale walczymy o swoje - i wygrywamy Jedyne czego żałuję to brak części artystycznej (poloneza nie wliczam ) - mieliśmy nakręcić "Matura to bzdura" w naszym wydaniu, ale chyba na żywioł jutro nie pójdziemy....Chociaż?

Waska - no co Ty? Skoro tak to jedynym rozwiązaniem jest przeprowadzka A tak na serio to już nie wiem.....
waska 20:58, 24 sty 2014

Sebek napisał(a)
Łukasz - no nieźle..... My też mamy "świetnych" organizatorów, ale walczymy o swoje - i wygrywamy Jedyne czego żałuję to brak części artystycznej (poloneza nie wliczam ) - mieliśmy nakręcić "Matura to bzdura" w naszym wydaniu, ale chyba na żywioł jutro nie pójdziemy....Chociaż?

Waska - no co Ty? Skoro tak to jedynym rozwiązaniem jest przeprowadzka A tak na serio to już nie wiem.....

Moja przeprowadzka ma sie rozumiec

Rece opadaja
Madzenka 10:20, 25 sty 2014

Sebuś dwudniowa studniówka? Tego jeszcze nie grali!
Baw się cudownie i wpsominaj tę noc przez lata. Ja wspominam do tej pory, była na prawdę świetnie!
Magdalenka 10:27, 25 sty 2014

Sebek ja też miałam dwudniową studniówkę. Ogólnie było słabo, klasy z mojego rocznika podzielili na 2 terminy, bo sala wg. rodziców była za mała, żeby wszystkich pomieścić. No i w końcu było za luźno. Wspomnienia takie sobie...
Tobie życzę super zabawy, pełnej wrażeń i pięknych wspomnień,
Pozdrawiam.
Sebek 15:00, 25 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebuś dwudniowa studniówka? Tego jeszcze nie grali!
Baw się cudownie i wpsominaj tę noc przez lata. Ja wspominam do tej pory, była na prawdę świetnie!

Wszyscy są tym właśnie zdziwieni, że dwudniowa Macham i nie dziękuję
Sebek 15:01, 25 sty 2014

Magdalenka napisał(a)
Sebek ja też miałam dwudniową studniówkę. Ogólnie było słabo, klasy z mojego rocznika podzielili na 2 terminy, bo sala wg. rodziców była za mała, żeby wszystkich pomieścić. No i w końcu było za luźno. Wspomnienia takie sobie...
Tobie życzę super zabawy, pełnej wrażeń i pięknych wspomnień,
Pozdrawiam.

U nas są trzy klasy, inne technika też mają dziś studniówkę, ale w innym miejscu - rywalizowaliśmy o nauczycieli Tobie jak i Marzence - nie dziękuję