ja mam w łazience białą podłogę, i wiecie co - biała podłoga to nic, ale za to biała fuga! to dopiero nieporozumienie ps.mam je u siebie
Przemaluj fugę na czarno, satynową farbą, nie będzie schodzić i po kłopocie a ja poszłam w białe podłogi, w kuchni też
W poprzednim domu miałam białą łazienkę z białymi fugami. Fajny efekt, ale była cała myta.... Kercherem, tylko tak dało się te fugi umyć do białości, nie w każdym pomieszczeniu tak się da.
No tak, jedną lazienkę też mam jasną i ją lubię za tę jasność, a zdrugiej strony nie lubię za...sprzątanie. Jak ze wszystkim, są plusy i minusy pewnych rozwiązań. Wiosna już u Ciebie w ogrodzie, czy tylko w sercu? Pozdrawiam
Malować fugi??? Chyba wolę się bawić raz na jakiś czas w Kopciuszka
Jeśli chcesz więcej kwiatów to zetnij je tylko trochę - nad 6-7 pąkiem Jesli chcesz większe kwiaty, ale mniej to zetnij nad3-4 pąkiem
Hi hi mam grafitową podłogę i takie same fugi, bo w porzednim domu było wszystko ecru..... Nigdy więcej zwłaszcza gdy pies jest w domu....
Dzięki, wszystko wiadomo. To roczne sadzonki , więc przytnę tylko trochę. Niech coś kwitnie.