Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 12:39, 18 wrz 2015

Milka napisał(a)

A ty co ze swoimi zrobiłeś? chcesz je przechować?

Nadal dzielnie stoją przy wejściu Jak je zważy mróz to jedna pójdzie do piwnicy, a druga do kotłowni
Sebek 12:47, 18 wrz 2015

eee_taam napisał(a)

żartujesz?!...... 4 godziny to się sprząta cały dom! ...chyba ze mówisz o melinie ...o to cię nie podejrzewamy

baterie ...zrozumiemy, że tam rewolucja w planie

pokaż skoro ładne!!! popatrz do tej pory Irence siedzi w głowie ...

4 godziny sprzątam na specjalne okazje typu święta - niestety tam wszędzie są białe fugi i trzeba je szczoteczką i cifem traktować raz na jakiś czas... A do tego umyć wannę, duży prysznic, że o płytkach nie wspomnę to trochę zajmuje No i schodzi niestety parę godzin - ale jak wypucuję to nic tylko patrzeć W tygodniu pół godziny i z głowy

Wyślę Ci na Pw z nowymi bateriami Albo zapraszam osobiście
Sebek 12:50, 18 wrz 2015

Niesamowite, że parę postów wcześniej pisaliśmy o zachowaniu prywatności, a teraz piszemy o pokazaniu łazienki Kocham to forum

Idę zrobić zdjęcia, bo zaszło parę zmian
Milka 12:59, 18 wrz 2015

Sebek napisał(a)

Nadal dzielnie stoją przy wejściu Jak je zważy mróz to jedna pójdzie do piwnicy, a druga do kotłowni

Ja cały czas liczę, ze mrozu nie będzie, może też ze 2 przechowam, mam ich 6 gigantów, ciężko je wykopać.
13:06, 18 wrz 2015
Sebek napisał(a)

4 godziny sprzątam na specjalne okazje typu święta - niestety tam wszędzie są białe fugi i trzeba je szczoteczką i cifem traktować raz na jakiś czas... A do tego umyć wannę, duży prysznic, że o płytkach nie wspomnę to trochę zajmuje No i schodzi niestety parę godzin - ale jak wypucuję to nic tylko patrzeć W tygodniu pół godziny i z głowy

Wyślę Ci na Pw z nowymi bateriami Albo zapraszam osobiście

no to juz lepiej masz mój fonik więc nie widzę problemu

Sebek 13:18, 18 wrz 2015

eee_taam napisał(a)

no to juz lepiej masz mój fonik więc nie widzę problemu

Ememesem chcesz?
Sebek 13:18, 18 wrz 2015

Milka napisał(a)

Ja cały czas liczę, ze mrozu nie będzie, może też ze 2 przechowam, mam ich 6 gigantów, ciężko je wykopać.

Dla Ciebie moje potffory sprzed chwili - ciekawe czy korzenie sięgają dna donic?

Sebek 13:21, 18 wrz 2015

Powoli i do mnie wkracza jesień... Jak vertigo padną to do donicy trafi chryzantema albo świerk

mateuszmichn 13:23, 18 wrz 2015

Jakie dekoracje jesienne. No no Sebek podpisałeś się
Sebek 13:31, 18 wrz 2015

Zmiany zachodzą w tym miejscu - od lat mam na nie srylion wizji i do tej pory żadna nie zdała egzaminu... Na początku miał być dwupiętrowy żywopłot. Posadziłem graby -uschły. Posadziłem buki - ocalało 6 sztuk... Od zeszłego roku rosły tam liliowce i wyglądały beznadziejnie... Do tego uschły dwie dosadzone tuje i teraz są dziury...

Na brzegu posadziłem Amazon Mist i po przeanalizowaniu wszystkich możliwości będzie tam szpaler hortensji - najprawdopodobniej z własnych sadzonek Zostało tam jakieś 40 cm do krawędzi trawnika, więc wyprowadzone wyżej hortensje byłyby idealne w to miejsce

Kusi mnie, by wyrównać te tuje od góry... Rośną one na spadku, więc i tak musiałyby byc ucięte po skosie... Może ktoś spojrzy na ten zakątek świeżym okiem i coś doradzi ?