Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 08:23, 28 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)
A dlaczego upaprali kostkę betonem, nie fugowali na sucho?

No właśnie tak - zrobili "wylewkę" - przyszli za późno - ona prawie zaschła i potem zmyć tego nie mogli. Na szczęście to już historia
Sebek 08:25, 28 kwi 2012

mira68 napisał(a)
Witaj Sebku mam pytanko czy jak zasieje trawe i przykryje włókniną szybciej wyrośnie

Szczerze to sam nie wiem....U mnie dopiero wzeszła jak zrobiło się na prawdę ciepło. U mnie też o to chodzi, aby nie była deptana przez sąsiadów, bo to "ścieżka" - ale to długa historia, której pisać nie będę
Sebek 08:27, 28 kwi 2012

A dzisiaj będzie na pewno faajny dzień - jadę za 4 godziny na wystawę do Krakowa, a potem do Gabrieli zwiedzać ogród i robić wianki - czekajcie na relację wieczorem Buziole
Sebek 20:52, 28 kwi 2012

Jestem, wróciłem - szczęśliwy, zachwycony, obładowany Za chwilę relacja z targów jak i spotkania w ogrodzie Gabrieli, który jest przepiękny już przy wjeździe na posiadłość A cisy od Sylwi i bukszpany od Agi - po prostu boskie - zakochałem się w nim od pierwszego wejrzenia
grama 21:12, 28 kwi 2012

O, chwalił się bedzie, jeden!
Gardenarium 21:18, 28 kwi 2012

Zakochałeś się? I co teraz? Posadź je zobaczymy, czy są warte Twojej miłości

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:32, 28 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)
Zakochałeś się? I co teraz? Posadź je zobaczymy, czy są warte Twojej miłości

Danusiu - są idealne - wysokie, równe, gęste Ale tfu tfu!!!!

A ogród Sylwi jest nie do poznania - jak brama mi już uchyliła pienne cisy to już wpadłem z zachwyt - wszystko jest idealnie zrobione, porządeczek, pozmywane, poukładane - no wyjeżdżać się z tego raju nie chciało. Gdyby nie to, że czas mnie gonił bardzo to bym się wprosił na dłuższy spacer - ale nic straconego - na pewno jeszcze wpadnę (z drewnem - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ) Dziękuję Ci Sylwia za piękne zabezpieczenie cisów przed wysypaniem ziemi jak i unieruchomieniem podczas jazdy - to już podziękuj ode mnie Januszowi.

Tobie Agnieszko - Abiko jak i Wieloszko dziękuję za śliczne bukszpany - takich ogromnych się nie spodziewałem

I dziękuję też Tobie Elu za śliczną hostę - ogromn ta kępa!

A na wystawie kupiłem dwie żurawki - chyba southern comfort - tak czy inaczej to chyba ten gigant co ma Anula, bo o takie mi chodzi - pójdą przed bukszpanow obwódkę, po zostało trochę miejsca

justi 22:35, 28 kwi 2012

Ale zaszalałeś Sebek, kulki cudo!
ana_art 22:40, 28 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Będą rozkwitać kolejne tulipany - te mają śliczne liście

bardzo ladne te tulipanki, ciekawa jestem jak będą wyglądały jak zakwitną
ana_art 22:47, 28 kwi 2012

Sebek czy to te wrocławskie bukszpany? jeśli tak to proszę zrób mi zdjęcie pojedynczej sztuki plisss. Potrzebuje na obwódkę a po majówce kolega z pracy jedzie w delegację do Wrocławia Widziaalm dzisiaj u nas po 10zl takie mizeroty...