Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

ell 06:46, 29 lut 2012

hanka_andrus napisał(a)
Proszę mnie do Noblistki nie przyrównywać,nie ten format! Wisława ma innych godniejszych ode mnie kolegów po piórze!
Ale dziękuję,Andziulko, za wizytę u mnie.Pozdrawiam.

Haniu, to tylko tak w mediach wygląda. To tacy sami ludzie jak my. Z Michałem - rzecznikiem pani Wisławy znam się z podstawówki i liceum. Fajny, wesoły człowiek.
Z Ewą W. nieraz siedziałyśmy przy ognisku i robionym torcie na urodzinach naszych dzieciaków. Pogaduchy jak z każdym innym.
paprotka 09:48, 29 lut 2012

Jaka niespodzianka! Ja również jestem z Koszalina. Witam i pozdrawiam serdecznie
hanka_andrus 09:57, 29 lut 2012

Hej Agnieszko! Witam,jest tu jeszcze Kasia79,ale jeszcześmy się nie spotkały w realu.Czekamy na wiosnę.
Będzie łatwiej o tematy wspólne.Do zobaczenia zatem.
A masz już swój ogródek czy się przymierzasz dopiero? Zakładaj wątek,co się będziesz po wątkach innych tułać.
Chociaż nie ukrywam,że większość tu pokazywanych ogrodów jest fantastyczna ,tak jak i ich właściciele!
andziulka 10:14, 29 lut 2012

Haniu, milego dnia! Wisława też była skromną osóbką, tak jak Ty Życzę dużo zdrówka naszej sympatycznej poetce!
paprotka 10:22, 29 lut 2012

hanka_andrus napisał(a)
Hej Agnieszko! Witam,jest tu jeszcze Kasia79,ale jeszcześmy się nie spotkały w realu.Czekamy na wiosnę.
Będzie łatwiej o tematy wspólne.Do zobaczenia zatem.
A masz już swój ogródek czy się przymierzasz dopiero? Zakładaj wątek,co się będziesz po wątkach innych tułać.
Chociaż nie ukrywam,że większość tu pokazywanych ogrodów jest fantastyczna ,tak jak i ich właściciele!

Mam ogródek-działeczkę w ROD. Raczej nie pokazuję całego ogródka, tylko same rośliny Całość nie ma prezencji. Na pewno wątek założę, choć teraz będę miała dużo mniej czasu, bo wracam do pracy po zimowej przerwie i sezon ogródkowy się zaczyna
Pozdrawiam
AniaDS 18:41, 29 lut 2012

Haniu, lubię do Ciebie zaglądać, lubię Twoje wiersze :*.
hanka_andrus 19:46, 29 lut 2012

AniuDS ,dziękuję za odwiedziny,wiersze cóż,nie mam wierszyka o różach....muszę to nadrobić......
Celina 21:58, 29 lut 2012

Dobry wieczór Haniu

Zaglądałaś dzisiaj do ogródka ja musiałam ciągnęło mnie okrutnie,już się powoli "wykluwają "się hiacynty i tulipanki Posadziłam nowe i jestem ciekawa ich kolorku.Zapewniano mnie ,że będą takie bardzo ciemne.Zobaczymy już niedługopozdrawiam serdecznie
hanka_andrus 22:06, 29 lut 2012

CelinoNiestety u mnie dziś pogoda 100% wilgotności.Rano deszcz, a teraz mżawka.Do ogrodu,nijak iść!Ciągoty tez mam,ale u mnie to cała wyprawa,i w dodatku zlikwidowali mi większość kursów autobusowych spod domu mam tylko 6 w ciągu dnia,i muszę do nich się dopasować.
Z ewentualnego samochodu będę mogła skorzystać dopiero po niedzieli,jak zięć wróci z delegacji.Muszę brać na wstrzymanie.
Bogdzia 22:07, 29 lut 2012

Zagladałam dzis trzy razy i jestem na bieżąco.