Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Oci ...

U Oci ...

ocia79 20:44, 16 sie 2013

Miskant olbrzymi też się obudził, ale się kładzie. Za dużo podsypywałam nawozu chyba.

Lawenda postanowiła zaskoczyć mnie w przyszłym roku

Malinki owocują, a posadziłam wiosną

ocia79 20:46, 16 sie 2013

I na koniec moje św. pamięci Umbry chlip, chlip

Joaska 11:26, 28 sie 2013

Asiu ale obie ci padły???????????????????????
Ja na Twoim miejscu bym reklamowała....... moje mają sie całkiem dobrze i ładnie się zagęszczają.
Nie pamiętam gdzie kupowałaś ale zadzwoń do sprzedawcy i reklamuj je bo nie jest to normalne że tak padły... zdjęciqa z przebiegu "agonii" masz więc widać że od początki były marne.
butterfly 11:37, 28 sie 2013

Własnie, dawno cię nie było, a ogród piekny

Od razu zasypie cie pytaniami na temat tarasu (mój się klaruje juz bardzo wyraźnie, myśle, że zdązymy przed zimą)
Czym masz pokryty dach - ja sie długo zastanawiałam nad pleksą, ale co zrobic jak mi się nie podoba..., staneło na dachówce i chyba dodamy okna dachowe żeby nie było tak ciemno w salonie).

Możesz zrobic dokładniejsze zdjęcia przymocowania tych ślicznych firaneczek? one wisza na zwykłym karniszu?.

Strasznie mi się twój tarasik podoba, mniam
ocia79 11:52, 28 sie 2013

butterfly napisał(a)
Własnie, dawno cię nie było, a ogród piekny

Od razu zasypie cie pytaniami na temat tarasu (mój się klaruje juz bardzo wyraźnie, myśle, że zdązymy przed zimą)
Czym masz pokryty dach - ja sie długo zastanawiałam nad pleksą, ale co zrobic jak mi się nie podoba..., staneło na dachówce i chyba dodamy okna dachowe żeby nie było tak ciemno w salonie).

Możesz zrobic dokładniejsze zdjęcia przymocowania tych ślicznych firaneczek? one wisza na zwykłym karniszu?.

Strasznie mi się twój tarasik podoba, mniam

butterfly dzięki za miłe słowa.

nasz dach jest z poliwęglanu kolor mleczny (polecam)

jak firanki mam zamocowane nie pokażę bo wstyd hahaha 3 gwozdzie i sznurek ot cała moja filozofia
ocia79 11:53, 28 sie 2013

Joaska napisał(a)
Asiu ale obie ci padły???????????????????????
Ja na Twoim miejscu bym reklamowała....... moje mają sie całkiem dobrze i ładnie się zagęszczają.
Nie pamiętam gdzie kupowałaś ale zadzwoń do sprzedawcy i reklamuj je bo nie jest to normalne że tak padły... zdjęciqa z przebiegu "agonii" masz więc widać że od początki były marne.

myślisz, że reklamować ?

w sumie masz rację, zadzwonię i zobaczę co powiedzą
butterfly 11:55, 28 sie 2013

Mówisz poliwęglan..... a wygląda bardzo elegancko jestem pozytywnie zaskoczona

A firaneczki naprawdę dodaja uroku - nieważne jakim sposobem zawieszone
mirela 12:01, 28 sie 2013

Firanki na tarasie wymiatają .... super !!!
Gratuluję pomysłu. Już myślę jak u mnie by można ...

Miskantów nie powinno się chyba jednak nawozić. Mój cukrowy też się kładzie . Gigantusa nie nawoziłam i stoi jak na gigantusa przystało .
malgorzata_s... 12:15, 28 sie 2013

Witaj Ociu.Wpadłam bo skojarzyłam Ocia i ciocia to tak trochę podobnie. Cudnie u Ciebie.Minimalizm fantastyczny a taras kupuję w całości. Zawsze taki chciałam.Pozdrawiam .
Joaska 12:26, 28 sie 2013

ocia79 napisał(a)

myślisz, że reklamować ?

w sumie masz rację, zadzwonię i zobaczę co powiedzą

Zadzwoń nic nie tracisz a możesz zyskać, bo dziwne żeby drzewka kupione wiosną w doniczkach padły .... albo były kopane .....albo już podmarznięte po zimie ...