Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na Cedrowej

Ogród na Cedrowej

Welka 22:57, 29 sie 2012

Mam już plan - dwa razy kończę o 11.40, ale świetlicę mamy dłużej
a ją zawsze w szkołach jako rodzice można wnioskować o przedłużenie- o której macie?.
Karol zasnął dziś koło 19 i teraz nie współpracuje ze mną i jeszcze nie śpi, więc i ja nie mogę
anieszka 23:42, 29 sie 2012

u nas świetlica do 16:00 a wnioskować nie mam co , bo większość dzieci jest odbierana wcześniej- nie wiem jak ci rodzice pracują
Welka 23:46, 29 sie 2012

Podpytaj na pierwszym zebraniu ilu byłoby chętnych, czasami jest tak, że nikt nie chce zgłosić jakiegoś pomysłu/propozycji i na przykład kombinują z obieraniem dzieci, a my musimy wypracować w tygodniu dwie niepłatne godziny i z tego można zrobić wydłużenie świetlicy. Powoli zmykam spać, dobranoc
anieszka 23:54, 29 sie 2012

Ja już i tak podpadłam wychowawczyni w zeszłym roku , bo zwróciłam uwagę że się notorycznie spóźnia , więc jak jeszcze powiem żeby zostawała dłużej w szkole, to mnie ukatrupi Zresztą ona na pewno by nie została, bo już jej nie ma o 11
Dobrej nocki
Karolinka 16:43, 30 sie 2012

anieszka napisał(a)

Wczoraj zrobiłam zakupy
Pojechałam najpierw do mojego ulubionego ogrodnicz. i kupiłam 2 ostatnie Lime - takie marnoty, ale innych już nie mieli Wracając do domu, zauwarzyłam nowy ogrodniczy w którym jeszcze nie byłam, więc zawróciłam i wstąpiłam. A tam ......... przepiękne duże Limki i to w całkiem niezłej cenie więc dokupiłam jeszcze 2 Trochę później byłam zła, że kupiłam te w 1 ogrodniczym ale posadzę je razem w jednym dołku, poleję nawozem i może będzie ok
A plan na dzisiaj : ustawienie i wkopanie Czyli wisienka na torciku

Witaj, Aguś przybiegłam do Ciebie z ogrodu w Alei Lipowej, bo tam napisałaś, że limlajtki kupiłaś
Piękne egzemplarze Wyczytałam, że z okolic Warszawy jesteś, więc może mam niedaleko do tego sklepu?
Gdzie je kupiłaś?

Pięknie Ci wysżła ta tabatka z limkami

Dobrze że coś naskrobałam u Justi, bo dzięki temu do mnie przybiegłaś ;
Limki kupowałam w Chotomowie w ogrodniczym - między Łomiankami a Nowym Dworem Maz.
Adresu nie pamiętam ale mogę namierzyć jak będziesz chciała

Witaj,
widzę,że robimy zakupy w tym samy miejscu Lubię tam jeździć, bo mają spory wybór i ceny w chyba OK.
Pozdrawiam!
Jeszcze nie dotarłam do końca, ale fajne masz pomysły-gratulacje!
anieszka 18:00, 30 sie 2012

Witam cię Karolinka
To masz przynajmnie blisko na zakupy Tak ja bardzo lubię robić tam zakupy, bo mają dobre jakościowo rośliny Ceny porównywane z innymi centrami
MilenaP 23:02, 30 sie 2012

Agnieszka widzę, że cały czas działasz ja też różyczki dobrze się u Ciebie mają. Super
anieszka 21:20, 31 sie 2012

Oj działam działam Różyczki po malutku puszczają pączki, co mnie bardzo cieszy bo też zaplanowałam małą różankę
Teraz pod wpływem nowej realizacji Danusi, zaczynam się zastanawiać nad lustrem nawet mam taką wymurowaną ścianę od sąsiada , i jest wnęka i nadaje się super
Welka 13:43, 01 wrz 2012

Witam, pisałam już u siebie, ale dodam też u Ciebie (jak coś to potem skasuję)
Ta gałązka jeżówki, o której kiedyś pisałyśmy puściła korzonki, dziś ją z ciekawości odkopałam. Tylko teraz nie wiem co z nią zrobić, jak i gdzie przezimować.
Listeczek

Korzonki

anieszka 21:31, 01 wrz 2012

Super Tak więc możemy skubać