Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na Cedrowej

Ogród na Cedrowej

anieszka 08:26, 28 lis 2012

wczoraj przyszły donice
Zapomniałam wspomnieć, że szukając fajnych grafik do domu zakupiłam czywiście co ??? Donice

Te do domu, tylko teraz muszę wymyśleć co w nich fajnego posadzić
Myślę o storczykach, chyba wybiorę się na Bronisze i na miejscu zadecyduję

A te na front
Nie są to moje wypatrzone, ale na razie na inne nie mam funduszy
Plan już mam , jak posadzę to pokarzę

anieszka 08:27, 28 lis 2012

aga_k napisał(a)
Witam, ogród pooglądałam bardzo mi się podoba pomysł z lustrem bardzo fajny pozdrawiam

Witam Cię bardzo cieplutko i dziękuję za odwiedzinki
anieszka 08:28, 28 lis 2012

Utwiedzacie mnie w przekonaniu Tak więc decyzja podjęta - na wiosnę lustro , tylko czy ciurkadełko, czy oczko jak u Danusi ??? hmmmmmmmm
baraga1904 21:26, 28 lis 2012

...wpadłam na podgląd donic...naprawdę fajne....nie jestem pewna koloru są białe czy ecru? te antracytowe też ekstra...jak obsadzisz i nabiorakoloru będzie fajnie
monitka 21:27, 28 lis 2012

Anieszko super te donice Do podobnych domowych przymierzam się już rok i chyba wreszcie podejmę decyzję Do jednej chciałam dać zamiokulkasa a do drugiej sansewierię zwaną szablą ale jak znam siebie to plan sie może zmienić
Te na zewnątrz też mi się podobają i nawet widziałm je na all. Tylko myślałam że do mojej elewacji bardziej będą pasowały ceglaste a tu widzę że twoja elewacja podobna a wybór padł na grafit. Będę musiała to rozważyć Jak je oceniasz, solidne są?
Widzę że na wiosnę zmiany duże się szykują. Fajnie, będę kibicować
anieszka 21:29, 28 lis 2012

baraga1904 napisał(a)
...wpadłam na podgląd donic...naprawdę fajne....nie jestem pewna koloru są białe czy ecru? te antracytowe też ekstra...jak obsadzisz i nabiorakoloru będzie fajnie

Są białe
Tess 21:39, 28 lis 2012

Przyleciałam obejrzeć donice. Bardzo mi się podobają, i zazdroszczę, że już dokonałaś wyboru, bo ja się nadal miotam

A ścianę na lustro masz rewelacyjną, nie zastanawiaj się ani chwili dłużej, robić lustro czy nie.
Robić, koniecznie.
anieszka 21:43, 28 lis 2012

monitka napisał(a)
Anieszko super te donice Do podobnych domowych przymierzam się już rok i chyba wreszcie podejmę decyzję Do jednej chciałam dać zamiokulkasa a do drugiej sansewierię zwaną szablą ale jak znam siebie to plan sie może zmienić
Te na zewnątrz też mi się podobają i nawet widziałm je na all. Tylko myślałam że do mojej elewacji bardziej będą pasowały ceglaste a tu widzę że twoja elewacja podobna a wybór padł na grafit. Będę musiała to rozważyć Jak je oceniasz, solidne są?
Widzę że na wiosnę zmiany duże się szykują. Fajnie, będę kibicować

Elewacje mam białą a dach antracytowy, ogrodzenie też grafit, tak więc wybór padł na ciemne
Pewnie widziałaś te same, bo ja je właśnie kupiłam na all
Wykonane są całkiem porządnie, i jak na taką wysokość koszt był całkiem przyzwioty Są naprawdę wysokie
anieszka 21:46, 28 lis 2012

Tess napisał(a)
Przyleciałam obejrzeć donice. Bardzo mi się podobają, i zazdroszczę, że już dokonałaś wyboru, bo ja się nadal miotam

A ścianę na lustro masz rewelacyjną, nie zastanawiaj się ani chwili dłużej, robić lustro czy nie.
Robić, koniecznie.

Buziaczek Tess
Nad tymi białymi to zastanawiałam się kilka miesięcy i nie wiedziałam czy kupić białe czy grafitowe, w końcu M stwierdził żebym kupiła białe a jak mi nie będą pasowały to przemaluje ścianę na szarą

Tak więc decyzja na lustro zapadła Ale co pod lustrem ????
monitka 21:48, 28 lis 2012

To w takim razie będę miała je na uwadze
No i jednak wszystkich szczegółów nie wypatrzyłam u mnie dach miedziany, okna brązowe więc jednak ceglaste będą się lepiej komponowały.