Danusiu, mam nadzieje że i dla mnie miejsce sie znajdzie W ubiegłym roku nie mogłam ale wtym juz dawno zarezerwowałam termin
O której godzinie imprezka sie zaczyna? Czy mozna ci jakoś pomóc w organizacji?
Ja również postaram się przybyć do tego cudownego i tajemniczego ogrodu.Zobaczyć na żywo ten piękny ogród -to moje marzenie,a obecność telewizji to dopiero atrakcja!!!
Danusiu, proszę o bliższe informacje na temat spotkania, tzn.dokładny adres,godzinę zlotu i oczywiście jak Ci pomóc w organizacji?
A ja nie mogę być...chyba usiądę w kąciku i cicho chlipać będę! Ale za to sercem z Wami będę. A czy powstał już już jakiś ogrodowiskowy znak rozpoznawczy? Były różne pomysły i propozycje - czy któryś wygrał? Pozdrawiam całą Drużynę Ogrodowiskową i Jaśnie Nam Panującą Królową Danusię!
Ja także poproszę o wpisanie mnie na listę, jeśli można I o informację, jak można do ciebie Danusiu przyjechać komunikacją miejską z Warszawy, bo M wyjeżdża na ten dzień i będę musiała jakoś dotrzeć sama.
Danusiu, ja takze postaram sie wpasc do Twojego ogrodu, jesli jeszcze mozna... Mam co prawda umowiony zabieg stomatologiczny, ale postaram sie to jakos przesunac.