bell
20:01, 23 kwi 2012
Witam wszystkich 
Pragnę podzielić się moją radością tworzenia ogrodu i nie ukrywam, że liczę także na Wasze porady Kochani Ogrodnicy Do zrobienia jest jeszcze bardzo dużo.
 Do zrobienia jest jeszcze bardzo dużo.
Trawnik i jego nawadnianie założył mi pewien ogrodnik, nasadzenia robię sama.
W tym roku planuję robić rabaty pozbywając się trawnika.
Budowa domu trwała długo, wykończyła mnie przede wszystkim psychicznie, nie miałam siły myśleć wtedy o tym jak ważne jest aby rośliny sadzić jak najszybciej, żeby nie mieszkać na pustyni.
Nie miałam do tego głowy, moim celem było jak najszybsze ukończenie budowy domu i zaznanie świętego spokoju od budowlanców i ich wiecznych problemów.
No ale tak to już jest jak buduje się systemem gospodarczym, a szefem jest "baba".
Kilka foto jak było w stanie już ogarniętym jako tako, bo wcześniejszego chaszczowiska wstyd pokazywać i kilka sprzed roku.

Pragnę podzielić się moją radością tworzenia ogrodu i nie ukrywam, że liczę także na Wasze porady Kochani Ogrodnicy
 Do zrobienia jest jeszcze bardzo dużo.
 Do zrobienia jest jeszcze bardzo dużo.Trawnik i jego nawadnianie założył mi pewien ogrodnik, nasadzenia robię sama.
W tym roku planuję robić rabaty pozbywając się trawnika.
Budowa domu trwała długo, wykończyła mnie przede wszystkim psychicznie, nie miałam siły myśleć wtedy o tym jak ważne jest aby rośliny sadzić jak najszybciej, żeby nie mieszkać na pustyni.
Nie miałam do tego głowy, moim celem było jak najszybsze ukończenie budowy domu i zaznanie świętego spokoju od budowlanców i ich wiecznych problemów.
No ale tak to już jest jak buduje się systemem gospodarczym, a szefem jest "baba".
Kilka foto jak było w stanie już ogarniętym jako tako, bo wcześniejszego chaszczowiska wstyd pokazywać i kilka sprzed roku.

kto wie moze mnie tak zaispirujesz ze za kilka lat bede sie wzorowac na Twoich poczynaniach
 kto wie moze mnie tak zaispirujesz ze za kilka lat bede sie wzorowac na Twoich poczynaniach  zycze wytrwalosci
 zycze wytrwalosci