TENKA
10:01, 02 maj 2012

Witam Szanownych Forumowiczów,
od dłużeszego czasu przeglądam/podglądam wątki związne z tworzeniem, ulepszaniem, upiększaniem ogrodów małych, dużych zamieszczanych na forach internetowych. Najczęściej jednak Ogrodowisko
. Jestem zauroczona pasją, miłością które wkładane są w tak cudne ogrody (ogród p. Danusi - mowę odbiera, duszę uleczy.....) - którymi jestem zwyczajnie zauroczona. Jak się tak naoglądam, naanalziuję to powątpiewam, czy ja kiedykolwiek będę duszę leczyć w mojej oazie..... a u mnie ciągle: jak nie krety, to mrówki, mszyc całe tumany, mlecze zamiast strokrotek w trawniku.... Krótko mówiąc: sił mi brak.
Więc dosyć anonimowo podgląć - czas się przedstawić i o pomoc prosić.
Jestem Teńka - od 3 lat próbuję stworzyć ogród funkcjonalny z dużą ilością kwiatów zawierający moje marzenia i potrzeby. Jak tylko czas pozwala - a mam go mikro brrr - przesadzam, przenoszę, sadzę nowe roślinki. Obecnie realizowana jest faza warzywniaka. Planuję kolejne nasadzenia żywopłotu zimozielonego. Wasze opinie i porady będą dla mnie jak woda dla ryby, jak tlen dla ognia, jak powietrz dla ptaków... więc...
od dłużeszego czasu przeglądam/podglądam wątki związne z tworzeniem, ulepszaniem, upiększaniem ogrodów małych, dużych zamieszczanych na forach internetowych. Najczęściej jednak Ogrodowisko

Więc dosyć anonimowo podgląć - czas się przedstawić i o pomoc prosić.
Jestem Teńka - od 3 lat próbuję stworzyć ogród funkcjonalny z dużą ilością kwiatów zawierający moje marzenia i potrzeby. Jak tylko czas pozwala - a mam go mikro brrr - przesadzam, przenoszę, sadzę nowe roślinki. Obecnie realizowana jest faza warzywniaka. Planuję kolejne nasadzenia żywopłotu zimozielonego. Wasze opinie i porady będą dla mnie jak woda dla ryby, jak tlen dla ognia, jak powietrz dla ptaków... więc...