Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

rzulieta 20:22, 01 lip 2015

Sebku pogratulować miłych sąsiadów. Nie mowie zgryzliwie. Dobry sasiad to skarb. Ja np. wczoraj sasiadce która auto postawila przy naszej bramie uratowalam je. Chcieli jej zwinąć w biały dzień.
rzulieta 20:29, 01 lip 2015

Zobaczylam gagatka jak sobie oglądał i się już przymierzal.. Zobaczyl mnie i dał nura pod auto... Ja bez okularów troche ślepa. Myślałam że to jakieś inne auto nie sasiadki, i wlasciciel cos tam se majstruje. Tylko ze ja chyba taka straszna nie jestem i nie mial powodów sie mnie wystraszyć wlosy umylam, naga tez nie bylam. Zastanowilam sie zaskoczona co ten facet wyrabia i dalej się gapie na gagatka. Jak zobaczyl mnie gapiaca sie na niego to sluchajcie uciekł. ..
ewa004 20:53, 01 lip 2015

Sebek więc to jest chyba taka narodowa tradycja

Nina masz racje dobry sąsiad to skarb
Ja tez nie mam złych ,z jednej strony pijak co co ranek budzi mnie rzyganiem na podwórku,z drugiej 90 letnia sąsiadka która ma lepsze warzywa niż ja.....ba nawet ziemniaki ma ,a ja nie
Ogólnie złe nie jest

A sąsiadka powinna dobre winko postawić z auratowanie auta
Juzia 21:02, 01 lip 2015

budzi rzyganiem..... hahahahahaha
rzulieta 21:15, 01 lip 2015

hehe sąsiad pijak wymiata
leon60 21:17, 01 lip 2015

moi sąsiedzi w porównaniu do Twoich to nudziarze
rzulieta 21:25, 01 lip 2015

Sąsiadka to w ogóle aparatka jest Znaczy to sędziwa starsza pani Miała pomocnika menela co przyszedł jej pomagać robić podjazd Ja tez miałam robotę dla niego. No to przyszedł też do mnie bo tam chwilowo u nich zastój był w robocie. Jak mi wykopał ten mój trzepak( natrudził się oj natrudził) to go miał pociąć i sobie zabrać na złom te resztki.
Powiedział że przyjdzie jutro bo już palcem nie da rady ruszyć taki zajechany.
Przyszedł rano to mu Emuś powiedział że da mu taczkę niech sobie to pozawozi.
Tylko że taczki nie oddal.
Okazało się że i nam i sąsiadce tamtej taczki podprowadził
Na złomie po dwóch dniach odnalazłam Zabrałam oczywiście a łobuza jak zobaczę to mu nagadam
Lukasz2013 21:33, 01 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Sąsiadka to w ogóle aparatka jest Znaczy to sędziwa starsza pani Miała pomocnika menela co przyszedł jej pomagać robić podjazd Ja tez miałam robotę dla niego. No to przyszedł też do mnie bo tam chwilowo u nich zastój był w robocie. Jak mi wykopał ten mój trzepak( natrudził się oj natrudził) to go miał pociąć i sobie zabrać na złom te resztki.
Powiedział że przyjdzie jutro bo już palcem nie da rady ruszyć taki zajechany.
Przyszedł rano to mu Emuś powiedział że da mu taczkę niech sobie to pozawozi.
Tylko że taczki nie oddal.
Okazało się że i nam i sąsiadce tamtej taczki podprowadził
Na złomie po dwóch dniach odnalazłam Zabrałam oczywiście a łobuza jak zobaczę to mu nagadam

Dobre haha
babka 13:41, 02 lip 2015

Dowiedzialam sie tu że jednak dobrze mieć sąsiada O moich długo by opwiadać, oszczędni strasznie... Szambo wylewa sie i leeeci pod moimi oknami tygodniami. Tzn tak było do czasu, zagrozilam SM i Policją. Poskutkowalo ale dzien dobry juz mi nie mowią

ewa004 14:33, 02 lip 2015

Ola ale najwazniejsze że ci rzeczki pod oknami już z nie robią
A to że nie mówią dzień dobry ..no cóż to raczej o nich dobrze nie świadczy .