Też mnie zachwyca aż wiecej takich kompozycji by się chciało , a może pod tym murem ? tam gdzi kulki planujesz , bo Ewuś , co przed zimą z hortkami ? będziesz przechowywać w gruncie ? pytam, bo zastanawiam się nad swoimi , czy gdzieś ich nie upchnąć i spróbować przezimować …
Właśnie u mnie kolory są stonowane ,więc nie ma wrażenia że wali po oczach
Czasami mi brakuje takich mocniejszych akcentów .
W donicy to hortki ,i jak co roku z donic idą do gruntu .
Madziu ta kopozycja w całości idzie właśnie pod mur ,już tam na nią miejsce czeka
Ja hortki tylko raz spróbowałam przezimować w donicy ,i kicha nie udało się
Więc już nie próbuję .
Basiu sam kwiat jest ładny ,tylko gałązki bardzo wiotkie .
Wystarczy że jeden rozkwitnięty kwiat na łodyżce i już leci w dół
A jak kilka się rozwinie to już trzeba podwiązać
A po deszczu to jak by nie to ze ja mam każdą gałązke przywiazana to lezała by na ziemi .
W ogóle dla mnie ona wygląda trochę jak zwiednięta
Mam a już drugi rok
Ewcia - czytałam o dylematach na rabacie z limkami, dobrze że zrezygnowałas z drzew a zostawiłaś same trawy
Podoba mi sie ta twoja donica, to znaczy zarówno nasadzenia w niej jak i sama donica Połączenie białych hortek z zielenia tujek i trawką - to chyba mozga jest ?...wyszło świetnie. Chciałabym u siebie pod tarasem podobnie zrobic....tylko jeszcze na brzydką ścianke tarsu dałbym lustro to wtedy zawartość donicy by sie w nim odbijała...a jaka ona wysoka jest ta donica ?
Kupowałas ja czy twój eMuś robił? a jeśli tak to jak ? ma jakies docieplenia w środku czy folie Jak jest zbudowana