Nieskromnie powiem, że toż ja pierwsza daaaawno temu, podsunęłam Gospodyni tego wątku myśl, aby wszelkie przychodzące paczki z roślinami eMowi przedstawiała jako dary od innych Ogrodowiczan;D
Bociek, list miodzio!
Ewka, nie pokazuj go jednak eMowi, bo sie zachwyci Ogrodowiskiem i stąłym bywalcem będzie, a będąc stąłym czytaczem najdzie Cię - i to co wypisujesz - w każdym wątku
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Reniu ja myślę że on do każdej z nas pasuje
Tesiu wiem że M nie może mnie na forum zidentyfikować ,bo sama wiesz że to już by nie było to samo
Pamiętam Tesiu jak podsunęłaś pomysł darowizny i muszę Ci powiedzieć że często z niego korzystałam
Beata ale Ci wesoło Idę do Ciebie zobaczyć jak bajzel wygląda
hej....bajzel nie wygląda...a teraz to nawet juz nie ma czasu żeby coś w ogrodzie robić-Święta...eMuś pewnie trochę z tarasem powalczy...trza się brać za mycie okien...nie pasuje mi to za bardzo ...