Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 10:11, 31 sty 2013

Wiuniu miło ze zajrzałaś
tak jak widzisz dylemat elewacyjny trwa szał ciał normalnie
ewa004 10:39, 31 sty 2013

Lenko dzięki za ciekawe propozycje

Dzisiaj żałuje że dach jest czerwony , jakiś taki problematyczny kolor

Mi tez podoba się trzeci kolorek z tych czterech które pokazałam ,to jest chyba taka bardzo jaśniutka wanilia ,i pierwsza propozycja tez mi się widzi , może nawet bardziej by pasowała
aniula 12:28, 31 sty 2013

Witaj Ewuniu!
Z jakiej części Wielkopolski jesteś?
Ja też z Wielkopolski i też mam czerwony dach - faktycznie problematyczny.
Gdybym mogła decydować, chyba wybrałabym inny... Kolor elewacji też, bo mamy taką właśnie prawie żółtawą, jakiej raczej nie chcesz. Z nazwy to niby piaskowy - kalahari się zwie, ale w zależności od światła, wydaje mi się, że jednak w żółty wpada. Ale dom rodziców. My z mężem zrobiliśmy małą przebudowę i mamy mieszkanko na poddaszu. Nie było nas stać na wymianę dachu, tym bardziej, że prawie nowy był, a na zmianę koloru elewacji rodzice nie bardzo chcięli się zgodzić.
Jeśli chcesz, to mogę u Ciebie zdjęcie tego zestawienia na naszym domku wkleić (swojego "ogrodowego" wątku jeszcze nie mam).
Pozdrawiam Wielkopolankę!
Milka 12:55, 31 sty 2013

Głosuję za bielą, ewentualnie wanilia
Zeta 13:11, 31 sty 2013

Hej patrzę na te domki ....mnie się najbardziej podoba trzecia propozycja a jeszcze do tego ten piaskowiec na dodatek super wygląda....... Masz rację żółta elewacja i czerwona dachówka ..... bardzo często się to widzi ...jak dla mnie nieudany komplet
Ach zapomniałam się przywitac u Ciebie tak się zagadalam......witam witam .....i zapisuje sobie wątek coby mi nie umknął
ewa004 13:16, 31 sty 2013

aniula napisał(a)
Witaj Ewuniu!
Z jakiej części Wielkopolski jesteś?
Ja też z Wielkopolski i też mam czerwony dach - faktycznie problematyczny.
Gdybym mogła decydować, chyba wybrałabym inny... Kolor elewacji też, bo mamy taką właśnie prawie żółtawą, jakiej raczej nie chcesz. Z nazwy to niby piaskowy - kalahari się zwie, ale w zależności od światła, wydaje mi się, że jednak w żółty wpada. Ale dom rodziców. My z mężem zrobiliśmy małą przebudowę i mamy mieszkanko na poddaszu. Nie było nas stać na wymianę dachu, tym bardziej, że prawie nowy był, a na zmianę koloru elewacji rodzice nie bardzo chcięli się zgodzić.
Jeśli chcesz, to mogę u Ciebie zdjęcie tego zestawienia na naszym domku wkleić (swojego "ogrodowego" wątku jeszcze nie mam).
Pozdrawiam Wielkopolankę!

Witam Cie Aniu bardzo, się ciesze że do mnie zajrzałaś

Aniu mieszkam blisko Piły,taka malutka wioska gdzie na 10 domów z nowa elewacją 9 to żółte ,więc sama rozumiesz że żółty odpada
Aniu chętnie zobaczę twój domek możesz wstawić zdjęcie u mnie ,ale namawiam cię na założenie wątku zobaczysz jak wsiąkniesz w to forum
Wszyscy tutaj to takie kochane duszyczki pomogą w każdej sytuacji
Jakie drzewko .jaki kwiatek ,jakie meble a nawet jaka elewację

Pokazuj domek

ewa004 13:23, 31 sty 2013

Zeta napisał(a)
Hej patrzę na te domki ....mnie się najbardziej podoba trzecia propozycja a jeszcze do tego ten piaskowiec na dodatek super wygląda....... Masz rację żółta elewacja i czerwona dachówka ..... bardzo często się to widzi ...jak dla mnie nieudany komplet
Ach zapomniałam się przywitac u Ciebie tak się zagadalam......witam witam .....i zapisuje sobie wątek coby mi nie umknął

Zeta ja już się z Tobą witałam u ciebie ale miałaś tam taki tłok że mnie nie zauważyłaś
Ja twój watek też śledzę ,dwa dni zajęło mi przeczytanie wszystkiego od pierwszej strony
Dzięki za pomoc i polecam się ,chociaż nie mogę się z wami porywnywać z tymi waszymi pięknymi domami
No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
aniula 15:32, 31 sty 2013

Ewuniu, to Ty z północy, a ja z południa Wielkopolski. Ja niestety w mieście, choć kiedyś było tu prawie jak na wsi - pola, łąki, pasące się owieczki za rowem, bo to była jedyna granica dzieląca nasz ogród od łączki sąsiada...

A i wątek chyba jednak niebawem będzie, bo bardzo rad potrzebuję, więc wtedy i domek pewnie na jakichś zdjęciach się pojawi, a teraz nie będę Ci tu niepotrzebnie zaśmiecać.
Na razie wpisałam się w powitaniach, ale zaczynam gromadzić zdjęcia i w końcu się odważę...
ewa004 15:43, 31 sty 2013

aniula napisał(a)
Ewuniu, to Ty z północy, a ja z południa Wielkopolski. Ja niestety w mieście, choć kiedyś było tu prawie jak na wsi - pola, łąki, pasące się owieczki za rowem, bo to była jedyna granica dzieląca nasz ogród od łączki sąsiada...

A i wątek chyba jednak niebawem będzie, bo bardzo rad potrzebuję, więc wtedy i domek pewnie na jakichś zdjęciach się pojawi, a teraz nie będę Ci tu niepotrzebnie zaśmiecać.
Na razie wpisałam się w powitaniach, ale zaczynam gromadzić zdjęcia i w końcu się odważę...

Aniu śmiało zakładaj watek , jeżeli mogę ci w czymś pomóc to z przyjemnością
I zaglądaj do mnie bo ja tez dużo rad potrzebuje
Zeta 16:03, 31 sty 2013

ewa004 napisał(a)

Zeta ja już się z Tobą witałam u ciebie ale miałaś tam taki tłok że mnie nie zauważyłaś
Ja twój watek też śledzę ,dwa dni zajęło mi przeczytanie wszystkiego od pierwszej strony
Dzięki za pomoc i polecam się ,chociaż nie mogę się z wami porywnywać z tymi waszymi pięknymi domami
No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

Hej słońce ja wszystkich widzę...... myślisz że jak do Ciebie trafiłam
A serio to ostatnio nie byłam u siebie na bieżąco ...hahahaha ...ale nadrobiłam.....
Dziewczyno straciłaś dwa dni na mój wątek ....szacun normalnie szczena opada.....